Barberians Fusion Razor - 1 stk.

1
Se alle produkter fra Barberians Copenhagen
Varenummer: 42038

Barberians Fusion Razor til en barbering med stil

Danske Barberians har designet denne skraber til manden, der ønsker en stilfuld skraber, men stadig foretrækker multiblade systemerne, som de kendes fra markedet i dag.

Skraberen er håndlavet i afrikansk ibenholt i kombination med det fineste japanske stål, som verden over et kendt for dets kvalitet, holdbarhed og stilrene design. Resultatet bliver en flot mørk skraber med en let kornet overflade og et skarpt finish fra det hårde stål. Skraberen har på grund af valg af materialer en god vægt, som giver den perfekte balance og et godt greb i hånden, når du barberer dig. Barberians Fusion Razor anvendes sammen med Gillette® Fusion™ blade og er perfekt til den moderne mand, der går op i elegant design og høj kvalitet. 

Anvendelse af Fusion Razor

Indsæt et Gillette® Fusion™ blad i skraberen og barbér, som du plejer. Bemærk hvordan skraberens perfekt afbalancerede vægt giver et godt greb i forhold til andre plastikskrabere. Efter barbering renses skraberen godt med vand og lades tørre - så er den klar til næste barbering. 

Fordele

  • Høj materialekvalitet for lang holdbarhed
  • Stål fremstillet efter ældgamle japanske traditioner
  • Nem at kontrollere og anvende
  • God vægt og godt greb om håndtaget
  • Dansk produceret

Indhold: 1 stk

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.