Feather Safety Razor med fod

1
1
1
Se alle produkter fra Feather
Varenummer: 29988

Feather Safety barberskraber med fod - til den kvalitetsbevidste mand!

Denne barberskraber er fra det Japanske mærke Feather som har mere end 80 års erfaring med udvikling af barbergrej, hvor skarphed og kvalitet er gennemtænkt ned til mindste detalje. Feather blev grundlagt i 1932 i den japanske by Seki, der har været centrum for produktion af samurai sværd og knive. Feather er kendt for deres ultra skarpe skalpeller til det professionelle marked, og nu også for knivskarpe produkter til det private marked.

Dette sæt består af den dobbeltbladet shaver og en robust stander udført i rustfrit stål, som efterfølgende er poleret til en eksklusiv satin. Shaveren har gennemgået test efter test, for at sikre skarphed, holdbarhed og for at kunne tåle, at stå i et badeværelse, med øget luftfugtighed. Der medfølger 5 Feather DE blade, som er udført i rustfrit stål af kulstof, for optimal kvalitet.

Produktet leveres i en gaveæske som indeholder:

  • Barberskraber
  • Robust stander
  • 5 Feather DE blade

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra Feather
Varenummer: 29988

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.