Barberians Shaving Brush - Pure Badger

1
1
1
Se alle produkter fra Barberians Copenhagen
Varenummer: 42037

Barberians Pure Badger Shaving Brush er en barberkost i topklasse

Det danske grooming brand Barberians har fremstillet denne håndlavede barberkost, som giver en optimal fordeling af barbercreme på kinder og hals for en perfekt barbering. 

Produktet er lavet af de fineste ægte Pure Badger grævlingehår, som gennem generationer har været anvendt til at fremstille barberkoste. Ved at bruge naturlige grævlingehår bliver resultatet en særligt blød børste, som ved brug forbereder huden til en tæt og glat barbering. Desuden kan børsten også holde på en del vand, hvilket er en fordel i forhold en god barberbørste. Ved at vælge en Pure Badger er du helt sikker på at få et produkt i absolut topkvalitet. 

Anvendelse af Barberians Pure Badger

Brug den flotte barberkost til at skumme din Barberians Shaving Cream op i en skål eller på hånden. Når din barbercreme er skummet op, fordeles produktet på det område, du skal barbere. Efter barberingen skal børsten skylles grundigt med vand, bankes let af og til sidst lades tørre. Du kan eventuelt lade kosten dryppe tør på Barberians Stand

Fordele

  • Fremstillet i ægte grævlingehår
  • Stilrent håndtag i ren ibenholt
  • Giver en optimal fordeling af barbercreme
  • Sikrer en glat barbering på både kinder og hals
  • Dansk produktion i topkvalitet

Indhold: 1 stk

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.