Barberians Sharpening Belt - 1 stk.

1
Se alle produkter fra Barberians Copenhagen
Varenummer: 42042

Barberians Sharpening Belt giver en autentisk slibning af din barberkniv

Barberians har fremstillet dette håndlavede slibebælte, som du kan bruge til at slibe din Barberians Shaving Knife, således at du kan opnå en skarp barbering gang på gang. 

Bæltet er designet med én side i lærredstof til den indledende slibning samt en anden side i rent okselæder, som bruges til den sidste slibning af kniven. Begge ender har en ring til at sætte bæltet fast med samt et fingerformet håndtag, der sikrer et godt og sikkert greb under brug. Alle materialer er af særligt høj kvalitet og giver et rustikt udtryk, som leder tankerne hen på traditionelle barbershops. Herved kan du se frem til at eje et slibebælte i topkvalitet i mange år frem!

Anvendelse af Sharpening Belt

Bæltet fastgøres til en væg, et håndtag eller andet lignende for at kunne strækkes ud. Her skal du sikre dig, at du har bagsiden af kniven forrest under slibningen. Start med at køre kniven opad materialesiden for at varme stålet og forberede til den sidste slibning. Til sidst skal kniven slibes til på lædersiden. Slib gerne din kniv ofte for at opnå en optimal traditionel barbering med et tæt resultat. 

Fordele

  • Ægte okselæder i højeste kvalitet
  • Rustikt og autentisk udtryk
  • Tosidet funktion og fingerformet håndtag
  • Lang holdbarhed
  • Dansk produceret

Størrelse: 47x6,1 cm. 

Indhold: 100 ml

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra Barberians Copenhagen
Varenummer: 42042

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.