Rodial Dragon's Blood Cleansing Water - 300 ml

Rodial Dragon's Blood Cleansing Water - 300 ml
Se alle produkter fra Rodial & Rodial Dragons Blood
Varenummer: 37356

Rodial Dragon's Blood Cleansing Water

Rodial Dragon's Blood Cleansing Water er en micellar ansigtsrens, som beriget med hyaluron syre og vitamin b3, skånsomt og effektivt renser din hud og efterlader den silkeblød.

Rodial Dragon's Blood Cleansing Water er super skånsom mod øjnene og ansigtet, og med sin friske rosenduft kan ansigtsrensen nemt fjerne dagens make-up og tilbyde en fugtgivende effekt til huden.

Rodial Dragon's Blood Cleansing Water har ikke en svigende eller prikkende fornemmelse, og med sin formular, som ikke behøves at skylles af med vand, er perfekt til dig, der søger en nem og effektiv rens, som man også kan have med sig på farten.

Fordele

Rodial Dragon's Blood Cleansing Water indeholder "dragens blod", som er en af Rodials signatur ingredienser, der stammer fra planten Croton Lechleri hvis saft har en karakteristisk blodrød farve.

"Dragens blod" støtter og regenererer huden, da ingrediensen populært evner at virke som et slags beskyttende lag for huden, der reducerer inflammation og rødme, og således er ideel for sensitiv eller stresset hudtype.

Rodial Dragon's Blood Cleansing Water har flere fordelagte ingredienser, men især følgende er derudover værd at lægge mærke til:

  • Rosenvand: Renser og opfrisker huden, samt tilbyder huden en anti-inflammatorisk virkning
  • Vitamin B3: Lysner huden
  • Hyaluronsyre: Holder huden hydreret og silkeblød, samt giver den fylde

Anvendelse

Fugtgør en vatrondel med den ansigtsrens og kør den henover dit ansigt. Oplev herefter hvordan make-up'en let og ubeværet smelter af ansigtet.

For personer med sensitiv hud kan det anbefales at man efterfølgende skylder efter med vand.

Tip: For at opløse vandfast make-up kan det anbefales at holde en fugtgjort vatrondel henover øjnene i ca. 20 sekunder, før man begynder at rense.Køb det super effektive rensevand fra Rodial, Rodial Dragon's Blood Cleansing Water, på Med24 og få fri fragt når du bestiller for over 200,- kr.!


Ingredienser:

Vand, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Niacinamid, Phenoxyethanol, Benzylalkohol, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Glycerin, rosenvand (Rosa Damascena), sodiumhyaluronat, Croton Lechleri Resin Extract

Indgår i kategorierne
Rense Ansigtsvask Makeupfjerner Restsalg

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.