Idun Eyeliner - Aska Grå

Idun Eyeliner - Aska Grå
Idun Eyeliner - Aska Grå
Idun Eyeliner - Aska Grå
Se alle produkter fra IDUN Minerals & IDUN Minerals Makeup
Varenummer: 39185

Fast eyeliner-pen fra IDUN Minerals - Grå

Denne grå eyeliner er en ny farvetone blandt IDUN Minerals eyeliner pencils. 'Aska' pennen har en cremet og blød konsistens, hvilket gør den super nem både at bruge i den nedre- og øvre vippelinje. Konsistensen kommer fra indholdet af voks i produktet, og gør det let at tegne en skarp linje ved øjet. I den modsatte ende af pencilen findes en svamp, som kan bruges til at give lineren et mere blødt udtryk. 

IDUN Minerals' eyelinere er perfekte til at definere øjnene lidt ekstra og er en super tilføjelse til din makeup-samling. 
Prøv også den anden nye eyelinervariant i blå

IDUN Minerals

Makeup-produkterne fra IDUN er alle af højeste kvalitet, fremstillet af ingredienser fri for skadelige kemiske stoffer. Farvet med højpigmenterede mineraler. Eyelineren er tilmed helt vegansk. 

Indhold: 0,35 g

Ingredienser

C10-18 Triglycerides, Caprylic/Capric Triglyceride, Cera Microcristallina / Microcrystalline Wax, Hydrogenated Cottonseed Oil, Ceresin, Mica, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, (+/-) C.I. 77491 (Iron Oxide), C.I. 77492 (Iron Oxide), C.I. 77499 (Iron Oxide), C.I. 77891 (Titanium Dioxide)

Indgår i kategorierne
Eyeliner

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.