Jane Iredale - Amazing Base (løs pudder)

Jane Iredale - Amazing Base (løs pudder)
(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Jane Iredale
Varenummer: 4492

Produktbeskrivelse

Anmeldelser

Amazing Base (løs pudder) fra Jane Iredale

Amazing Base fra Jane Iredale indeholder mikroniserede mineraler og har en SPF 20. Amazing Base er concealer, foundation, pudder og solbeskyttelse i ét produkt. (Anvendes tør eller våd).

Amazing Base fås i et væld af farver, som er delt i kolde, varme og neutrale toner. De kolde farver har en pink undertone og de varme farver en gul.

Amazing Base påføres bedst med Chisel Powder Børste til normal dækning og med vores Flocked Sponge til en kraftigere dækning. Kan også blandes i fugtcreme for at opnå en cremefoundation.

Med Amazing Base Mineralpudder føles din hud helt anderledes og får et helt nyt udseende. Mineralpudderen beskytter samtidig din hud mod de skadelige UVB/UVA stråler - uden brug af irritationsskabende kemikalier.

Jane Iredale har tilføjet algeekstrakter, som gavner alle hudtyper. Disse avancerede havmineraler er specielt nærende for moden hud, lindrende på sart hud og hjælper med at forhindre fugttab.

Jane Iredale anvender ikke olie, talkum, kunstige farvestoffer, syntetiske konserveringsmidler eller duftstoffer - så selv hvis du har en sart hud, kan du trygt bruge produkterne.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.