Vichy Neovadiol Rose Platinum Gaveæske 2019

Vichy Neovadiol Rose Platinum Gaveæske 2019
Se alle produkter fra Vichy & Vichy Neovadiol
Varenummer: 39083

Produktbeskrivelse

Vichy Neovadiol Rose Platinum Gaveæske indeholder styrkende ansigtspleje, som giver din hud en frisk, fornyet glød

Med denne smukke julegaveæske fra Vichy kan du forkæle dig selv eller én, du holder af, med luksuriøse plejeprodukter. Æsken indeholder produkter fra Neovadiol-serien, som er udviklet specielt til moden hud efter overgangsalderen. Styrkende og revitaliserende ingredienser som karité-smør, bivoks, vegetabilsk sukker og kalcium samarbejder om at give dig en smuk og ensartet hud med en frisk, rosa glød.

Æsken indeholder:

  • Vichy Neovadiol Rose Platinum 50 ml
  • Vichy Neovadiol Rose Platinium Night 15 ml

Om produkterne:

Vichy Neovadiol Rose Platinum er en plejende og styrkende dagcreme udviklet specielt til at nære og gennemfugte moden, trist og bleg hud samt tilføre den smukkeste, ungdommelige glød. Aktive ingredienser som rosa mineralpigmenter og perlemor, bivoks, naturlig kalcium, LHA og salicylsyre booster hudens naturlige barrierefunktion, fremmer cellefornyelsen og mindsker ujævn pigmentering samt rynker.

Vichy Neovadiol Rose Platinium Night er en revitaliserende natcreme særligt velegnet til natlig pleje af moden hud. Den virker reducerende på sovelinjer og tilfører desuden huden dybdevirkende fugt og en smuk, rosa glød. Den fløjlsbløde, cremede konsistens har en let og luksuriøs rosenduft. Derudover indeholder cremen styrkende kalcium og vegetabilsk sukker, som bidrager til blød og spændstig hud.


Indhold: Gaveæske med 2 produkter.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.