Vichy Neovadiol Magistral Gaveæske 2019

Vichy Neovadiol Magistral Gaveæske 2019
Se alle produkter fra Vichy & Vichy Neovadiol
Varenummer: 39082

Vichy Neovadiol Magistral Gaveæske indeholder nærende ansigtsplejeprodukter særligt velegnet til brug ved endt overgangsalder

Med denne fine gaveæske fra Vichy kan du forkæle dig selv eller én, du holder af, med luksuriøs, fransk hudpleje. Neovadiol-serien er udviklet specielt til at styrke og revitalisere huden hos kvinder i og efter overgangsalderen. Indholdet af aktive ingredienser er nøje udvalgt med udgangspunkt i at tilføre næring og dybdevirkende fugt, som giver fylde, en forbedret elasticitet og en fin, jævn overfladetekstur.

Gaveæsken indeholder:

  • Vichy Neovadiol Magistral 50 ml
  • Vichy Neovadiol Compensating Complex Night 15 ml

Om produkterne:

Vichy Neovadiol Magistral er en nærende balm baseret på aktive ingredienser som Pro-Xylane og Proteic Gf, som arbejder målrettet med den modne huds udfordringer. Den er perfekt til meget tør hud og indeholder blandt andet omega 6-9, som styrker den naturlige barrierefunktion. Ved jævnlig brug vil du opleve mere markerede konturer i ansigt og på hals samt en fyldig, næret og silkeblød hud.

Vichy Neovadiol Compensating Complex Night er en natcreme, som indeholder en unik kombination af de aktive ingredienser, hyaluronsyre og Pro-Xylane, som sammen modvirker de ændringer, som opstår i huden i forbindelse med overgangsalderen. Ved regelmæssig brug vil du opleve en mere fyldig, fast og ensartet hud. Småhævelser og rødmen forårsaget af hedeture dulmes, mens indholdet af koffeinen i cremen virker øjeblikkeligt opfriskende.


Indhold: Gaveæske med 2 produkter.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.