Vichy Neovadiol Compensating Complex Gaveæske 2019

Vichy Neovadiol Compensating Complex Gaveæske 2019
Se alle produkter fra Vichy & Vichy Neovadiol
Varenummer: 39081

Vichy Neovadiol Compensating Complex Gaveæske indeholder blødgørende og regenererende plejeprodukter særligt velegnet til dig i overgangsalderen

I denne smukke gaveæske fra Vichy finder du revitaliserende ansigtsplejeprodukter udviklet specielt til at give din hud fornyet glød og mere definerede konturer. Neovadiol-serien er udviklet med særligt fokus på at kompensere for de påvirkninger, overgangsalderen kan have på huden. Luksuriøs pleje med aktive ingredienser som hyaluronsyre, milde eksfolianter, termalsk kildevand, nærende olier, koffein og Pro-Xylane samarbejder om at virke fugtgivende, genopbyggende og opfriskende ved hver brug.

Æsken indeholder:

  • Vichy Neovadiol Compensating Complex 50 ml
  • Vichy Neovadiol Compensating Complex Night 15 ml

Om produkterne:

Vichy Neovadiol Compensating Complex er en plejende dagcreme, som indeholder en række aktive ingredienser, som blandt andet eksfolierer og fugter huden, så den føles frisk og blød. Indholdet af termalsk kildevand virker genopbyggende og beroligende. Derudover fremmer cremen hudens naturlige produktion af lipider - herunder squalene, triglycerider og voks - så huden føles revitaliseret og ungdommelig.

Vichy Neovadiol Compensating Complex Night er en natcreme, som indeholder en unik kombination af de aktive ingredienser, hyaluronsyre og Pro-Xylane, som sammen modvirker de ændringer, som opstår i huden i forbindelse med overgangsalderen. Ved regelmæssig brug vil du opleve en mere fyldig, fast og ensartet hud. Småhævelser og rødmen forårsaget af hedeture dulmes, mens indholdet af koffeinen i cremen virker øjeblikkeligt opfriskende.


Indhold: Gaveæske med 2 produkter.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.