Vichy Liftactiv Supreme Gaveæske 2019

Vichy Liftactiv Supreme Gaveæske 2019
Se alle produkter fra Vichy & Vichy Liftactiv
Varenummer: 39080

Vichy Liftactiv Supreme Gaveæske - Forkæl din hud med effektiv ansigtspleje, som reducerer og forebygger rynker og tab af spændstighed

Denne smukke julegaveæske fra Vichy indeholder skønne ansigtsplejeprodukter fra Liftactiv-serien, som er udviklet specielt til dig med moden hud, som ønsker hjælp med at forebygge rynker og bevare en frisk og fugtmættet hud.

Produkterne i denne æske er målrettet normal/kombineret hudtype og indeholder blandt andet ingredienser som rhamnose 5%, som er en aktiv anti-age-ingrediens, samt mikroperler, som giver en smuk glød.

Gaveæsken indeholder:

  • Vichy Liftactiv Supreme Day 50 ml
  • Vichy Liftactiv Supreme Night 15 ml

Om produkterne:

Vichy Liftactiv Supreme Day er en plejende dagcreme formuleret specielt til normal/kombineret hud. Den er en del af 1. generation af hudpleje fra Vichy, som giver en kontinuerlig reduktion af aldringstegn som rynker og tabt elasticitet. Konsistensen er let og behagelig uden at klistre eller fedte. Cremens naturlige, matterende look giver huden en smuk og jævn finish, som toppes af med den smukke glød fra mikroperler.

Vichy Liftactiv Supreme Night er en intensivt fugtgivende og opstrammende natcreme med avanceret anti-age-formel, som giver dig en fastere, mere fugtmættet hud allerede efter få dages brug. Natcremen giver huden en øjeblikkelig blur-effekt, som giver en mere jævnt og udglattet udtryk, og er blandt andet særligt effektiv mod synlige rynker i panden, mellem øjenbrynene samt "kragetæerne" ved øjnene.


Indhold: Gaveæske med 2 produkter.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.