Vichy Aqualia Gaveæske 2019

Vichy Aqualia Gaveæske 2019
Køb to valgfrie produkter fra Vichy og få et Vichy rejsekit med din ordre
Se alle produkter fra Vichy & Vichy Aqualia Thermal
Varenummer: 39078

Vichy Aqualia Gaveæske med 2 intensivt fugtgivende ansigtsplejeprodukter til normal/kombineret hud

I denne fine gaveæske fra Vichy finder du nærende og fugtgivende ansigtsplejeprodukter, som er udviklet specielt til dig med normal/kombineret hud. Aqualia Thermal-serien er fremstillet med fokus på at beskytte vores hud mod fugttab. Hertil spiller ingredienser som mineraliserende, termalsk kildevand, vegetabilsk sukker og hyaluronsyre en central rolle, fordi de genetablerer hudens naturlige fugtbalance.

Gaveæsken indeholder:

  • Vichy Aqualia Thermal Rehydration Cream Light 50 ml
  • Vichy Aqualia Thermal Night Spa 15 ml

Om produkterne:

Vichy Aqualia Thermal Rehydration Cream Light er en ansigtscreme med en skøn, let konsistens, som tilfører huden langvarig fugt, så den forbliver frisk og strålende hele dagen. Cremen kombinerer forskellige aktive ingredienser, herunder mineraliserende, termalsk kildevand, vegetabilsk sukker (mannose) og hyalyronsyre, som hjælper huden med at modstå dehydreringsspændinger og forsyner den med intensiv fugt i op til 48 timer.

Vichy Aqualia Thermal Night Spa er en fugtgivende, beroligende natcreme med en let, kølende gel-konsistens, som er velegnet til brug af både mænd og kvinder. Den indeholder blandt andet fugtgivende hyaluronsyre og styrkende, termalsk kildevand, som sikrer huden langvarig fugt i op til 24 timer. Cremen er også velegnet til brug som fugtmaske - anvend 1-2 gange om ugen for en silkeblød, smidig og fugtmættet hud.


Indhold: Gaveæske med 2 produkter.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.