Decléor Infinite Youth Gaveæske

Decléor Infinite Youth Gaveæske
Se alle produkter fra Decléor & Decléor White Magnolia
Varenummer: 39051

Produktbeskrivelse

Decléor Infinite Youth Gaveæske indeholder 4 hudplejeprodukter særligt velegnet til moden hud

Denne fine julegaveæske fra Decléor indeholder 4 forskellige ansigtsplejeprodukter fra Decléors Orexcellence/White Magnolia-serie, som sikrer masser af anti-age-forkælelse til dig med moden hud. Produkterne er alle beriget med højkoncentrerede anti-age-ingredienser, som giver dig en fyldigere, fastere hud med en skøn, fornyet glød. En perfekt gave til dig selv eller en, du holder af.

I Infinite Youth-gaveæsken får du:

  • Decléor Orexcellence Energy Concentrate Youth Mask 50 ml
  • Decléor Orexcellence Energy Concentrate Youth Cream 50 ml
  • Decléor Aromessence Magnolia Oil Youthful Night Balm 15 ml
  • Decléor Aroma Confort Hand Cream 50 ml

Om produkterne i denne æske:

Decléor Orexcellence Energy Concentrate Youth Mask er en ansigtsmaske baseret på en kombination af hyaluronsyre samt pære- og litchiekstrakt, som giver huden fugt, energi, forbedrer teksturen og mindsker linier og dybe rynker.

Decléor Orexcellence Energy Concentrate Youth Cream er en rig og eksklusiv anti-age-creme baseret på æteriske olier fra magnolia, geranium, ingefær, pæon, litchi og rosenrod, som sammen øger kollagenproduktionen og reducerer inflammation i huden.

Decléor Aromessence Magnolia Oil Youthful Night Balm er en plejende og dybdevirkende natbalsam fremstillet af 100% naturlige ingredienser - herunder botanisk kakao og sheasmør, som virker opstrammende, styrkende og beroligende på huden.

Decléor Aroma Confort Hand Cream er en nærende håndcreme til intensiv pleje af hænder og neglebånd. Den er blandt andet baseret på ultra fugtgivende sheasmør, æterisk magnoliaolie samt botanisk kokos- og sojaolie. Cremen er velegnet til alle hudtyper og har en behagelig konsistens, som hurtigt absorberes og efterlader din hud silkeblød ved hver brug.


Indhold: Gaveæske med 4 produkter.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.