Kundeservice
0 varer
Kurv
Aniel Bio Soft Peeling - 50ml
Aniel Bio Soft Peeling - 50ml

Aniel Bio Soft Peeling - 50ml

358,95 DKK
-10%
398,00 DKK
På lager!
Leveringstid: 1-3 dage
Se fragt priser her!
Læs / skriv anmeldelser
Med24 Medlemsklubben
Beskrivelse
Anmeldelser

Aniel Bio Soft Peeling er hjørnestenen i hudplejen! Bio Soft Peeling får din hud til at se frisk og levende ud. Virkestofferne kan optages og hudens syrekappe fungerer igen, når de døde overfladeceller er fjernet med Bio Soft Peeling.

Anvendelse af Bio Soft Peeling:
Bio Soft Peeling anvendes cirka 2 til 3 gange om ugen.
Bio Soft Peeling påføres den rene hud og masseres meget blidt (som du aer en baby) med cirkelformede bevægelser i ansigtet, på hals og dekolté. Bio Soft Peeling masseres blidt med lidt vand i cirka 5 minutter.

Tips:
Da du kun vil få gavn af dine andre hudplejeprodukter, når de for mange overfladeceller er væk; er det et must at peele din hud for at opnå resultater. For at opnå et hurtigt resultat er det ideelt at peele en hud med mange døde overfladeceller hver dag i 3 eller 4 uger i starten. Derefter er det fint ar peele 2 til 3 gange om ugen, alt efter hvilken årstid vi har. Sommer og vinter kræver mere peeling end forår og efterår. Peel meget gerne dine hænder, også selv om du kun er i tyverne. Hænderne er mest udsatte og alderen afsl.res først her; men med Bio Soft Peeling kan du forebygge.

Ingredienserne i Bio Soft Peeling:
Macadamiolie, mandelolie, lindeblomstekstrakt, salvieekstrakt, røllikeekstrakt, jojobakerner, sheasmør, morgenfrueolie, gulerodsolie, cetylalkohol, sandeltraesolie, geraniumolie, kamilleolie, kokosolie, majsekstrakt, lonicera caprifolium extract, lonicera japonica extract.


Varenummer: 1830

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

AnmeldelserTilbage til toppen

Du skal logge ind for at kunne skrive anmeldelser
Se webside
Med24.dk – Løkkensholmsvej 6 – DK-9480 Løkken – Tlf. +45 71999817 – E-mail: info@med24.dk - CVR nummer: 28520832