Aniel Bio Soft Peeling - 50ml

Aniel Bio Soft Peeling - 50ml
Se alle produkter fra Aniel Care
Varenummer: 1830

Produktbeskrivelse

Ingredienser

Aniel Bio Soft Peeling er hjørnestenen i hudplejen! Bio Soft Peeling får din hud til at se frisk og levende ud. Virkestofferne kan optages og hudens syrekappe fungerer igen, når de døde overfladeceller er fjernet med Bio Soft Peeling.

Anvendelse af Bio Soft Peeling:
Bio Soft Peeling anvendes cirka 2 til 3 gange om ugen.
Bio Soft Peeling påføres den rene hud og masseres meget blidt (som du aer en baby) med cirkelformede bevægelser i ansigtet, på hals og dekolté. Bio Soft Peeling masseres blidt med lidt vand i cirka 5 minutter.

Tips:
Da du kun vil få gavn af dine andre hudplejeprodukter, når de for mange overfladeceller er væk; er det et must at peele din hud for at opnå resultater. For at opnå et hurtigt resultat er det ideelt at peele en hud med mange døde overfladeceller hver dag i 3 eller 4 uger i starten. Derefter er det fint ar peele 2 til 3 gange om ugen, alt efter hvilken årstid vi har. Sommer og vinter kræver mere peeling end forår og efterår. Peel meget gerne dine hænder, også selv om du kun er i tyverne. Hænderne er mest udsatte og alderen afsl.res først her; men med Bio Soft Peeling kan du forebygge.

Ingredienserne i Bio Soft Peeling:
Macadamiolie, mandelolie, lindeblomstekstrakt, salvieekstrakt, røllikeekstrakt, jojobakerner, sheasmør, morgenfrueolie, gulerodsolie, cetylalkohol, sandeltraesolie, geraniumolie, kamilleolie, kokosolie, majsekstrakt, lonicera caprifolium extract, lonicera japonica extract.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.