RazSpa AI Anti Irritation

RazSpa Anti Irritation - 500 ml
Se alle produkter fra RazSpa
Varenummer: 38515

RazSpa AI Anti Irritation 500ml - Behandler hudproblemer

RazSpa AI Anti Irritation er en flydende lotion, og har formålet at hjælpe mod adskillige hudirritationer og problemer såsom eksem, betændelse, ekstrem tør hud, akne, urenheder, skæl og psoriasis. Produktet er yderst veloplagt til dig der døjer med generende hudproblemer, og anbefales af både Psoriasis Foreningen og Lungeforeningen som effektiv hudbehandling. 

Anti Irritation  er fremstillet med inspiration fra metoder de gamle munke, i vikingerne brugte til behandling.
Produktet er, fra inspiration i vikingernes metode, baseret på en saltsydelage fra Læsø, og har dermed en højere koncentration af virkestoffer end Det Døde Hav. Det høje saltindhold gør, at produktet er proppet med mineraler, magnesium og jod som optages i huden. Dette resulterer i, at hudproblemer forbedres, og i mildere tilfælde kan de helt kureres. 

Med inspiration hos munkene, indeholder væsken purpurpil, der har været anvendt til naturkosmetik i 20.000 år, og som tilføjer en helende salicylsyre til produktet. Denne syre giver en anti-aging effekt i produktet, hæmmer og beskytter huden mod dårlige bakterier. 

Resultatet af produktets indhold:
Samspillet mellem de to ingredienser gør, at huden bekæmper bakterier og opretholder sine mataboliske processer, der sikrer at huden holdes sund og frisk. Mineralerne og vitaminerne trænger ned i huden, og hjælper på kollagenproduktionen, så huden lettere heler. Produktet beskytter også for skadelige faktorer udefra, såsom UV-stråler, eksemer og hormonforstyrrelser. 

AI Anti Irritation er egnet til alle, og anbefales hvis man har problemer med diverse hudirritationer. Produktet kommer i en flaske med skruelåg, og er nem at bruge. 

Egenskaber

  • Behandler og modvirker alle former for hudirritationer
  • Effektiv mod eksem, tør hud, akne, betændelse og urenheder
  • Kan benyttes over hele kroppen og af alle hudtyper
  • Kan benyttes i hovedbunden mod skæl og psoriasis
  • Højt indhold af virkestoffer
  • Er anbefalet til behandling af hudproblemer

Anvendelse

RazSpa AI Anti Irritation kan benyttes af alle, og er yderst effektivt mod hudirritationer.

Ved tør hud:
Ved skællende og tør hud anvendes AI direkte på huden. Tilfør produktet på en vatrondel og påfør på det irriterede område. Efter 30 minutter skylles området med rent vand. Denne behandling skal gentages 1-2 gange dagligt i 14 dage eller så længe der er behov for det. 

Til rens mod akne:
Skal AI bruges mod akne, skal produktet anvendes som tonic på renset hud både morgen og aften, hvorefter du kan behandle huden som du plejer. Dette gøres efter behov.

Til behandling af eksem:
Eksem behandles ved at komme produktet på en vatrondel, og anvende på det ramte område 1-3 gange dagligt i den periode der er behov for det. 

Til større lidelser:
Større lidelser kan pakkes ind i gaze, hvorefter gazen fugtes med AI produktet. Er lidelsen på hænder eller fødder, kan disse pakkes ind i henholdsvis bomuldshandsker eller strømper som er gjort våde med AI Anti Irritation. Produktet skal sidde mellem 10-40 minutter, hvorefter området vaskes med almindeligt vand.

Til psoriasis og irriteret hovedbund:
AI Anti Irritation kan benyttes i hovebunden efter hårvask. Produktet skal sidde i, mens resten af kroppen vaskes. Derefter kan produktet vaskes væk med din almindelige shampoo. I dette tilfælde kan det anbefales at bruge RazSpa Shampoo til at vaske hår og hovedbund. 

Indhold: 500 ml

Ingredienser

Aqua, Magnesium Sulfate Exstract, Salixin Purpur 400% Exstract 

Virkestoffer

Natriumklorid 94 g.
Kaliumklorid 6 g.
Calciumsulfat 0,25 g.
Magnesiumsulfat 25,75 g.
Magnesiumklorid 43,25 g.
Kobber 0,20 g.
Jern 0,45 g.
Ascorbinsyre 0,4 g.
Salicinsyre 0,4g.
Glucono delta lactone 0,4g.
Citronsyre 0,1 g.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.