Rønsbøl Micellar Cleansing Water - 200 ml.

Rønsbøl Micellar Cleansing Water - 200 ml.
Se alle produkter fra Rønsbøl & Rønsbøl Skincare
Varenummer: 40142

Micellar Cleansing Water fra Rønsbøl - naturlig og effektiv rens af huden

Rønsbøls fantastiske Micellar Cleansing Water er baseret på en mild, naturlig og skånsom formular, som alligevel sikrer en grundig og effektiv rensning af din hud, så den holdes sund, ren og velplejet. Rensevandet er fremstillet af så vidt muligt naturlige ingredienser, der aktivt virker i huden. Rensevandet er perfekt til din daglige hudplejerutine!

Egenskaber

Fordi produktet er baseret på Micellar-teknologi, går den ind i hudens overflade for at fjerne skidt, snavs, makeup og andre urenheder, helt uden at udtørre din hud. I stedet tilfører indholdet af naturlig Aloe Vera masser af fugt til din hud, hvilket virker beroligende og plejende, så huden holdes i balance. 

Produktet efterlader dig med en velplejet hud - helt ren, fugtig, beskyttet og optimalt sund hver dag. 

Sådan anvendes den

Micellar Cleansing Water skal påføres en vatrondel eller lignende, som herefter bruges til at rense huden. Produktet skal ikke vaskes af huden, men kan i stedet efterfølges med Rønsbøls Skin Tonic eller en passende fugtighedscreme. Har du brug for en mindre variant, kan du købe den praktiske rejsestørrelse på 50ml lige her. 

Andre fordele

  • Multifunktionel effekt
  • Kan anvendes af alle hudtyper
  • Dermatologisk testet
  • Uden parfume, parabener og farvestoffer

Indhold: 200 ml

Ingredienser

AQUA, GLYCERIN, POLOXAMER 184, PANTHENOL, SODIUM PCA, DIGLYCERIN, UREA, ALLANTOIN, HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, ALOE BARBANDESIS LEAF JUICE, LYSINE, PCA, SORBITOL, TETRASODIUM IMINODISUCCINATE, CETRIMONIUM BROMIDE, LACTIC ACID, CITRIC ACID.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 249 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?