Kundeservice
0 varer
Kurv
Beauté Pacifique Renseskum - Med24.dk
Beauté Pacifique Renseskum - Med24.dk

Beauté Pacifique Renseskum - 150 ml

143,95 DKK
-15%
169,00 DKK
På lager!
Leveringstid: 1-3 dage
Se fragt priser her!
(5)
Læs / skriv anmeldelser
Med24 Medlemsklubben
Beskrivelse
Indhold
Anmeldelser

Beauté Pacifique Renseskum renser huden i dybden uden at virke irriterende eller udtørrende.

Beauté Pacifique Mousse Nettoyant har en mild, dybderensende og oliefri formel, som giver minimal hudirritation. Den kan derfor bruges af alle hudtyper, også fedtet.

Velegnet til:

- Alle hudtyper
- Både mænd og kvinder

Egenskaber:

  • Fjerner overflødigt fedtstof og renser effektivt uden at udtørre og irritere huden
  • Velegnet til både mænd og kvinder
  • Kan anvendes som barberskum

Hovedingredienserne og deres virkning:

Potassium Stearate, Potassium Laurate, Potassium Myristate og Potassium Palmitate danner en blanding af rensende ingredienser, der tilsammen giver en mild, dybtrensende effekt.
Tridecyl Stearate, Tridecyl Trimellitate og Dipentaerythrityl Hexacaprylate/Hexacaprate danner en fortræffelig og olie-fri rensende sammensætning med minimal skinirritation.

Anvendelse:

Anvendes morgen og aften. Kom lidt af produktet i fugtede hænder og fordel renseskummen i ansigtet og på halsen, skum op og massér huden. Skyl produktet af med rigeligt vand. Efterfølgende kan du evt. eksfolierer huden og det anbefales at du følger op med skintonic og den Beauté Pacifique creme, der passer til din hud.


Indhold: 150 ml


Varenummer: 903
Ingredienser: Aqua / Water, Potassium Stearate, Potassium Laurate, Potassium Myristate, Potassium Palmitate, Glycerin, Peg-7 Glyceryl Cocoate, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Citrus Medica Limonum / Lemon Extract, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Propylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Tridecyl Stearate, Tridecyl Trimellitate, Dipentaerythrityl Hexacaprylate/Hexacaprate, Tetrasodium EDTA, Glycyrrhiza Glabra / Licorice Root Extract, Parfum / Fragrance
Oprindelsesland: Danmark

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

AnmeldelserTilbage til toppen

Du skal logge ind for at kunne skrive anmeldelser
Af Ingrid E. - 02-07-2015 
Har brugt denne vaskecreme siden den kom frem. Følelsen af vand i ansigtet sammen med denne creme er en god fornemmelse at starte dagen med. Absolut en af mine favoritter - og så er den MEGET drøj at bruge.
Af H.V. - 21-02-2013 
En meget drøj og perlemorslignende renseskum, som virkelig går ind og renser huden grundigt. Dog vil den nok være for udtørrende til en sart eller tør hud.
Af Tania Marika Hansen - 09-03-2011 
Jeg giver også denne renseskum 5 stjerner, både for prisen, men bestemt også for kvaliteten! Den er meget drøj, så man skal kun bruge en lille prik og det er rigeligt til hele ansigtet og halsen så tuben holder længe. Efterlader huden frisk og lækker. Jeg afslutter med Beaute Pacufique øjencreme og a-vitamin ansigtscreme, og kan virkelig se hvor flot min hud er blevet
Af Elisabeth Blak - 16-12-2009 
Et rense skum som man hurtigt bliver afhængig af. Super serie og så til den pris. Godt gået i Hadsund.
Se webside
Med24.dk – Løkkensholmsvej 6 – DK-9480 Løkken – Tlf. +45 71999817 – E-mail: info@med24.dk - CVR nummer: 28520832