Perricone MD Vitamin C Ester Citrus Brightening Cleanser - 177ml

1
1
1
Se alle produkter fra Perricone MD & Perricone MD Vitamin C Ester
Varenummer: 37500

Vitamin C Ester Citrus Brightening Cleanser fra Perricone MD renser mildt for en optimalt sund hud

Denne virksomme rensegel fra Perricone er formuleret specielt til at rense ansigtet optimalt, uden at huden udtørrer samt uden at fjerne de naturlige nødvendige olier. Med en særligt aktiv formular baseret på Vitamin-C Ester vil du opleve en markant forbedret og mere frisk hud med en ren og fin overflade, en jævn tone- og tekstur samt en sund glød. Produktet er tilsat en eksklusiv og forfriskende citrusduft, og er velegnet til normale eller mere fedtede hudtyper - ideel at bruge inden dine øvrige hudplejeprodukter.

Virksomme ingredienser:

Vitamin C Ester: En mere hudvenlig og særligt effektiv form for C-vitamin, der virker som en kraftig antioxidant. Stoffet medvirker til at skabe en kollagenrig hud, med en glat, jævn, elastisk og mere fyldig tekstur. 

DMAE: Et stof der naturligt produceres af hjernen, og som her hjælper med at opstramme og løfte løs hud, så den synes mere glat. Desuden medvirker stoffet til at beskytte huden mod udtørrende faktorer udefra. 

Kobber-kompleks: Et særligt kompleks af kobber, som tilfører huden masser af fugt og andet næring, der medvirker til at forbedre hudens elasticitet og smidighed for en generelt forbedre hud. 

Anvendelse:

En mængde på størrelse med en mønt masseres nænsomt ind på en fugtig hud, og renses herefter grundigt af med lunkent vand. Brug den både morgen og aften som en del af din hudplejerutine, og efterfølg gerne med din foretrukne Perricone MD serum eller fugtighedscreme. 

Fordele:

  • Har en let formular
  • Paraben- og ftalatfri
  • Certificeret Cruelty Free
  • Uden mineralolie, olie og talkum

Indhold: 177 ml

Ingredienser:

Vand, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl betaine, Decyl Glucoside, PPG-2 Hydroxyethyl Coco/Isostearamide, Natrium chlorid, Dimethyl MEA, Ascorbylpalmitat, Sodium benzoate, Ethylhexylglycerin, Magnesium Aspartate, Zinc Gluconate, Copper Gluconate, Disodium EDTA, Citric acid, Tetrasodium EDTA, Phenoxyethanol, Parfume

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra Perricone MD & Perricone MD Vitamin C Ester
Varenummer: 37500
Leaping Bunny / Ikke testet på dyr
Leaping Bunny / Ikke testet på dyr

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.