Faaborg Pharma Ultimate Micellar Water - 150 ml

Faaborg Pharma Ultimate Micellar Water - 150 ml
Se alle produkter fra Faaborg Pharma & Faaborg Pharma Ultimate
Varenummer: 36715

Faaborg Pharma Ultimate Micellar water - Skånsom ansigtsrens

Faaborg Pharma Micellar Water er en del af den lækre ULTIMATE serie. Rensevandet fungerer som et 3-i-1 produkt. Udover effektivt og mildt at fjerne makeup og snavs, opretholder den fugtbalancen i huden samt nærer den dybt. 

Virkning:
Produktet er baseret på skånsomme men aktive ingredienser, som blidt renser og plejer huden. Rensevandet indeholder mandelolie som bidrager med sine vitaminer til at gøre huden ekstra blød. Micellar water indeholder også ProVitamin B5, som hjælper huden med at bevare sin fugt og elasticitet, så den ikke udtørrer når huden renses. 

Produktet renser effektivt huden for urenheder og makeup, så dit ansigt er rent og friskt bagefter. Rensevandet er yderst skånsomt mod huden. Det er AllergyCertified og helt fri for parfume, parabener og farve, så du også kan bruge produktet, hvis du har en mere følsom hud. 

Anvendelse

Påfør Micellar Water på en vatrondel, og fordel produktet i ansigtet og på halsen. Produktet skal ikke skylles af med vand.
Det anbefales at anvende Micellar water både morgen og aften, så huden altid holdes ren og sund. 

Indhold: 150ml

Ingredienser

Aqua, Propanediol, Glycerin, Almond Oil Glycereth-8 Esters, Panthenol, Caprylyl/Capryl Glucoside, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Sodium Benzoate, Xylitol, Sodium Phytate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Lactic Acid, Glucose.

Paraben fri Allergy Certified Dermokosmetisk

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.