Kundeservice
0 varer
Kurv
Beauté Pacifique Fugtmaske - Med24.dk
Beauté Pacifique Fugtmaske - Med24.dk

Beauté Pacifique Fugtmaske - 100 ml

222,95 DKK
-14%
259,00 DKK
På lager!
Leveringstid: 1-3 dage
Se fragt priser her!
(5)
Læs / skriv anmeldelser
Med24 Medlemsklubben
Beskrivelse
Indhold
Anmeldelser

Hvis du har problemer med tør hud i ansigtet kan du med fordel bruge den effektive Beauté Pacifique Fugtmaske.

Beauté Pacifique Masque Soyeux Hydratante genopbygger fugtniveauet i huden - hvilket gør den perfekt til pleje af tør hud. Maksen indeholder desuden A-vitamin, som modvirker for tidlig aldring.

Velegnet til:

- Tør hud

Egenskaber:

  • Minimerer fine linjer og rynker
  • Giver hudens fugtighedsniveau et kraftigt løft
  • Indeholder Vitamin A, der modvirker aldersforandringer

Hovedingredienserne og deres virkning:

Glycerin er en af de mest anvendte fugtighedsgivende ingredienser. Den fremmer også smøring og blødgøring af huden. Glycerin kan uden problemer anvendes til selv meget sensitive hudtyper.
Squalane fungerer som effektive "transportrør" for A-vitaminerne og andre olieopløselige, aktive ingredienser. Mangel på squalane i huden medfører til for tidlig ældning af huden såsom tørhed og manglende elasticitet.
Lanolin (renset) spiller en vigtig rolle i opretholdelse af fugtbalancen og yder en usædvanlig blødhed, specielt når det anvendes i forbindelse med Squalane. Tidligere problemer med allergi overfor Lanolin er reduceret til nærmest nul gennem rensning.
Hydrolyzed Collagen og Hyaluronic Acid er en sammensætning, der danner et usynligt fugtighedsskjold til huden, så huden bedre kan fastholde vand.
Tocopherol er en kilde til E-vitamin, der fungerer som en naturlig fugtgiver, der også er i stand til at reducere fine linier og rynker.
Tocopheryl Acetate er en afledning af E-vitamin, der spiller en vigtig rolle i at beskytte både huden og cremerne mod frie radikaler.
Retinyl Palmitate er en kilde til stabil A-vitamin, som vi har formuleret til at vedblive meget aktiv - både under opbevaring samt, når den påføres huden. Indkapslet i nanometerstore dråber af Squalane kan A-vitaminen arbejde ned igennem huden i mængder, der er tilstrækkelige til at hudens egne celler stimuleres til at gendanne tabt kollagefiberstruktur. Derved formindskes rynker og fine linjer og hudens struktur i hele hudens tykkelse forynges. I vores patenterede kombination med Squalane, der fungerer som effektiv transportør gennem huden, har A-vitamin en helt unik anti-age effekt.

Anvendelse:

Påføres på ansigt og hals ca. 2-3 gange om ugen efter afrensning.
Lad masken virke mindst 5-10 minutter. Skyl af med vand. Følg op med skintonic og fugtighedscreme.


Indhold: 100 ml


Varenummer: 927
Ingredienser: Aqua / Water, Glycerin, Squalane, Lanolin, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Sodium Lactate, Sorbitol, Propylene Glycol, Cetearyl Alcohol, PEG-20 stearate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Hydrolyzed Collagen, Sodium Hyalurate, Caprylic / Capric Triglyceride, Acrylates / C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Behenyl Alcohol, C10-30 Cholesterol / Lanosterol Esters, Lanolin Alcohol, Tocopheryl Acetate, retinyl palmitate, Tetrasodium EDTA, Tocopherol, BHT, Parfum / Fragrance
Oprindelsesland: Danmark

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

AnmeldelserTilbage til toppen

Du skal logge ind for at kunne skrive anmeldelser
Af Maria - 25-06-2014 
Er vild med Beaute pacifiques produkter, og i særdeleshed denne fugtmaske. Den efterlader min hud blød og med en lækker glød.
Af Helle - 20-02-2013 
Fantastisk til min tørre hud, som ofte kan blive lidt rød og irriteret når den mangler fugt. Når jeg bruger den som natcreme er min hud gennemfugtet ,blød og ensartet næste morgen. Den kan bestemt anbefales!
Af Charlotte Hansen - 20-07-2011 
Prøv at lade produktet sidde på natten over uden at vaske det af. Huden bliver perfekt silkeblød.
Af Elisabeth Blak - 16-12-2009 
Rigtig lækker fugtmaske,som jeg anvender to gange om ugen. Mit ansigt har fået en helt anden glød , efter jeg er startet med den. Meget drøj i brug. Kan kraftig anbefales.
Se webside
Med24.dk – Løkkensholmsvej 6 – DK-9480 Løkken – Tlf. +45 71999817 – E-mail: info@med24.dk - CVR nummer: 28520832