Mikaka Face Brush - 1 stk.

Mikaka Face Brush - 1 stk.
Mikaka Face Brush - 1 stk.
Mikaka Face Brush - 1 stk.
Mikaka Face Brush - 1 stk.
Se alle produkter fra Mikaka
Varenummer: 40829

Mikaka Face Brush WET & DRY - et fantastisk beauty tool til at få opfrisket huden samt give den fornyet liv og glød

Mikaka Skincare har fremstillet denne højkvalitets ansigtsbørste, som effektivt fjerner gamle hudceller og urenheder, stimulerer blodgennemstrømningen, og lader huden blive mere frisk og vital, så den er klar til at kunne modtage efterfølgende plejeprodukter. Børsten er helt unik, da den kan anvendes både som tørbørste samt i våd tilstand, hvor den kan anvendes med renseprodukter.

Bæredygtig børste for din og naturens skyld

Børsten er produceret af de fineste vegan-fibre, mens skaftet er lavet i termo bøg. Bøgen stammer fra bæredygtigt skovbrug og giver børsten en længere holdbarhed. I forbindelse med produktionen af børsten, er der øget fokus på nedsat forbrug af energi, mens samtlige af børstens komponenter er af naturlig oprindelse. Æsken stammer ligeledes fra bæredygtigt skovbrug med miljøvenligt vandbaseret lim og tryk. 

100% bionedbrydelig. 

Anvendelse

Børsten kan anvendes ca. 2 gange ugentlig ved tørbørstning og dagligt som våd peeling. Efter brug i våd tilstand skal børsten lufttørres med børsterne nedad. Med produktet følger en vejledning, så du opnår den bedste børstning og behandling af din hud. 

Indhold: 1 stk 

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Vegan Friendly Biodegradable

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 249 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?