Beurer Pore Cleanser FC41

1
1
1
Se alle produkter fra Beurer & Beauty By Beurer
Varenummer: 40305

Facial Pore Cleanser dybderenser huden for hudorme/blackhead ved hjælp af vakuum teknologi

Hjælp de til tilstoppede porer og modvirk dannelsen af bumser!

Porerenseren, FC 40, bruger vakuumteknologi til at suge snavset ud af porerne. Den lille maskine danner et undertryk gennem sug, som gør, at når du sætter hovedet på huden og trækker maskinen hen over huden, trækkes urenhederne ud af porerne! Din hud slipper dermed også for brugen af grove eksfolieringscremer og uønsket kemi fra ansigtsmasker. Porerenseren kan bruges på alle hudtyper.

FC 40 kan suge ved 5 intensiteter og er genopladelige. Ved højeste intensitet er brugstiden 1,5 timer.

Med porerenseren følger 3 forskellige hoveder, der kan påsættes:

  • Ovalt hoved
  • Rundt hoved, lille
  • Rundt hoved, stor

Hovederne har forskellige brugsformål, som ser således ud:

  • Det ovale hoved er ideelt til, brug for siden af næsen og omkring munden. Dette hoved er også ideelt til, hvis du vil øge mikrocirkulation og fremme hudens elasticitet. Vi anbefaler, at du bruger dette hoved på laveste intensitet.
  • Det lille, runde hoved fungerer til optimalt at tilgå de mindre områder i ansigtet, altså de steder, det kan være svært at få det store hoved til at ’suge sig fast’ til huden. Det kan for eksempel være krumningen på siderne af næseborene, eller den nederste del af panden, ved overgangen til næseryggen. Dette hoved kan godt bruges omkring øjnene. Hvis du vælger at gøre dette, anbefaler vi at bruge den ved laveste intensitet.
  • Det store, runde hoved anbefaler vi at starte behandlingen med. Dette hoved kan tilgå de fleste steder i ansigtet og er også bedst til brug på de større overflader som panden og kinderne. Hovedet må ikke bruges omkring øjnene, men kan udover det, bruges alle stedet i ansigtet.

Få det optimale ud af behandlingen

Vi ønsker, at give dig de bedste forudsætninger for, at få en optimal behandling. Derfor kommer her et lille tip, som helt sikkert vil hjælpe resultaterne på vej.

Inden du starter behandlingen, skal du sørge for at din hud er ren, tør og fri for makeup, serummer og cremer. Så tag endelig din yndlingsrensemælk, -gel eller lignende frem og begynd der. Når din hud er renset, er den klar til et dampbad. Her kan du med fordel benytte Beurers ansigtssauna FS 50, som leverer en konstant damp til ansigtet i en temperatur, der er med til at åbne porerne op, uden at skade huden. Fordelen ved ansigtssaunaen er, at den holder en konstant temperatur og forstøvning, som er nødvendigt, når huden skal dampes i cirka 10 minutter. Alternativ kan du hælde kogende vand i en stor skål, hvor du sidder med ansigtet over dampen. Dampen kan holdes inde ved brug af et håndklæde.

Når dit ansigtet er blevet dampet i 10 minutter, dupper du huden tør og kan nu påbegynde behandlingen.
Husk at isætte filtret inden behandling. Filtret sikker optimal hygiejne, da det fanger urenhederne og forhindrer tilgrisning af produktet. Filtret bør udskiftet hver gang efter behandlingen.

Medfølger:

  • 3 forskellige hoveder
  • 10 stk. engangsfiltre
  • Mikro USB-kabel til opladning

OBS: Der medfølger altid dansk brugsanvisning og 3 års garanti på produktet når du handler hos Med24.dk.


Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra Beurer & Beauty By Beurer
Varenummer: 40305

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.