Formula 10.0.6 Pores Be Pure Mud Mask - 100 ml

Formula 10.0.6 Pores Be Pure Mud Mask - 100 ml - lermaske
Se alle produkter fra Formula 10.0.6
Varenummer: 27603

Formula 10.0.6 Pores Be Pure Mud Mask renser huden i dybden og fjerner urenheder for en mere klar hud.

Formel 10.0.6 Pores Be Pure Skin-Clarifying Mud Mask er en dybderensende lermaske der reducerer urenheder i huden og efterlader huden mere klar. Porerne renses i dybden ved hjælp af ingredienser som fx jordbær, rosmarin og røllike.

Anvendelse:
Påfør et tyndt lag på renset ansigt. Lad virke i 10-15 minutter. Skyl af med lunkent vand. Kan anvendes 1-3 gange om ugen.

Lidt om Formula 10.0.6:

Vidste du at hele 85% af alle teenager oplever problemer med uren hud? Mange laver den fejl at kaste sig over ekstremt skrappe og udtørrende hudplejeprodukter, der blot skaber andre problemer for huden. Formula 10.0.6 er en mildere produktserie der henvender sig til dig der har hel eller delvis problemhud, hvor huden er uren, fedtet eller får udbrud i perioder.
Formula 10.0.6 blev først udviklet helt tilbage i 1933 af en kemikeren Jesse G. Bell, som bragte den kendte Ten-O-Six Lotion til live. Siden da er der kommet mange flere produkter til, som alle har til formål at give dig en mere ren og klar hud.


Indhold: 100 ml

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 249 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?