Dr. Hauschka Clarifying Intensive Treatment (age 25+) - 40 ml

Dr. Hauschka Clarifying Intensive Treatment (age 25+) - 40 ml
Se alle produkter fra Dr. Hauschka
Varenummer: 16128

Dr. Hauschka Clarifying Intensive Treatment (age 25+) er specielt udviklet til behandling af uren hud hos voksne over 25 år

Dr. Hauschka Clarifying Intensive Treatment (age 25+) virker som et effektivt supplement til din basispleje. Kuren understøtter huden, når den er kommet ud af balance og har brug for en normaliserende impuls. Clarifying Intensive Treatment (25+) er en effektiv, dybdevirkende pleje til hud med tendens til urenheder og betændelse. Den unikke sammensætning af peridot, almindelig cikorie, bingelurt, naturlige saltlage og vand fra troldhassel normaliserer huden. Intensivkuren styrker hudens egne aktiviteter, så den selv kan genskabe en normal hud med klar teint og fine porer.

Velegnet til

  • Uren hud (over 25 år)

Anvendelse

Påfør 4-5 sprøjt i ansigtet og andre områder med behov for pleje hver morgen og aften, når du er færdig med at rense huden.
Massér herefter kuren let ind med hænderne. Indholdet i flasken svarer til én kur.

OBS.
Hudcellerne har en cyklus på 28 dage, hvor de dannes og dør. For at understøtte hudens egen fornyelsesproces, bør intensivkuren bruges som en 28-dags kur. Intensivkuren skal helst anvendes fire gange om året for at opnå den bedste effekt.


Indhold: 40 ml.

Water (Aqua), Mineral Salts, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Water, Fragrance (Parfum)*, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract1, Cichorium Intybus (Chicory) Extract1, Mercurialis Perennis Extract1, Olivine1, Alcohol, Lactose.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Indgår i kategorierne
Behandle
Natrue Certificering BDIH

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?