Real Techniques Miracle Skincare Sponge+ - 1 stk.

1
Se alle produkter fra Real Techniques
Varenummer: 50802

Real Techniques Miracle Skincare Sponge+ - multifunktionel hudplejesvamp for en målrettet påføring af toner, serum og ansigtscreme

Leder du efter et bæredygtigt alternativ til vatrondeller? Så er denne genanvendelige hudplejesvamp fra Real Techniques et godt valg. Svampen er lavet af et blødt materiale, der sørger for at fordele dine hudplejeprodukter jævnt over huden - helt uden behov for at bruge fingrene! Den har en antimikrobiel infusion, som medvirker til at vedligeholde en sund hud, mens en vegansk kollageninfusion reducerer rynker og fine linjer samt opretholder en fast hud. 

Ydermere har svampen en særlig silikoneapplikator med mikromasserende børster i forskellige størrelser og former, så cirkulationen i huden stimuleres for at øge absorptionen af hudplejeprodukterne. Du efterlades med en glødende hud, der er helt klar til påføring af makeup. Real Techniques Miracle Skincare Sponge+ er velegnet til absolut alle hudtyper og testet sikker til følsom hud.

Anvendelse

Fugt svampen let før brug. Påfør din toner med svampen samt serum og creme med den smarte silikoneapplikator. Husk altid at rengøre Real Techniques Miracle Skincare Sponge+ ved at skylle med lunkent vand efter hver brug. Lad den lufttørre grundigt og opbevar svampen tørt.


Indhold:
1 stk.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Leaping Bunny / Ikke testet på dyr Latex fri Vegan Friendly

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.