Natur-Drogeriet E-vitamin salve - 100 ml

Natur-Drogeriet E-vitamin salve - 100 ml
Se alle produkter fra Natur-Drogeriet
Varenummer: 7140

Natur-Drogeriet E-vitamin salve til sart hud - 100ml

Denne milde salve med E-vitamin er løsningen på næsten alt! Cremen behandler sart og tør hud gennem det gavnlige og antioxidante E-vitamin. Generelt påvirkes huden utrolig let at vores miljø - skift i temperaturer, luftfugtighed og sollys kan alt sammen påvirke hudens overflade på en negativ måde. Dette hjælper denne salve på. 

Salvens virkning

Udover naturlig E-vitamin (uden lanolin) indeholder salven også vaseline samt hvedekim- og mandelolie, der alle virker som blødgørende og plejende elementer i salven. Med sine antioxidante og plejende egenskaber er salven utrolig god til tør, irriteret og rød hud. Samtidig med at virke behandlende, beskytter den også effektivt huden fra uønsket påvirkning udefra. 

Salven er super velegnet til hele familien, og anbefales stærkt til plejning af røde barnenumser og ømme amme-brystvorter. Cremen er perfekt at have med i tasken til ethvert nødstilfælde! Prøv også den lidt mindre variant med 40ml lige her - lige til at have med i lommen eller på rejsen. 

Opbevaring

For at forlænge holdbarheden, bør salven opbevares et sted under 25 grader - men det behøves ikke være på køl. Udsæt ikke cremen for direkte sollys i længere tid. 

Indhold: 100ml

Ingredienser

Petrolatum (vaseline), Prunus Amygdalus dulcis (mandelolie), Triticum vulgare Germ Oil (hvedekimolie), Hydrogenated Vegetable Oil (hydrogeneret vegetabilsk olie), Tocopherol (E-vitamin), Zinc Oxide. Ikke tilsat lanolin.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.