SARDkopenhagen Hyaluron Boost Serum - 30 ml.

1
Se alle produkter fra SARDkopenhagen
Varenummer: 45130

SARD Essentielle No.3 Hyaluron Boost Serum giver en fugtmættet og fyldig hud

Dette serum er formuleret til at give trængende hud et ekstra fugtboost, og er helt uundværlig i den daglige plejerutine hos absolut alle hudtyper. 

For at opnå en sund hud er det vigtigt at tilføre den fugt, så den holder sig smidig og den beskyttende barriere forbliver intakt. Serummet her er derfor baseret på fermenteret hyaluronsyre, der er op til 50 gange så effektiv som almindelig hyaluronsyre, og som både tilfører- og binder masser af fugt til hudlagene, så de udfyldes indefra. På den måde giver det en naturlig filler-effekt, som efterlader dig med en mere fyldig, glat og fast hud. Desuden indeholder serummet panthenol, der har anti-inflammatoriske egenskaber, hvilket er godt til irriteret, rød og stram hud - for eksempel rosacea. 

Fordele:

  • Tilfører fugt og øger kollagendannelsen
  • C-vitamin virker lysnende
  • Mælkesyre bevarer hudens pH-værdi
  • Særligt god til moden og aldrende hud
  • Produceret i Danmark med rene råvarer

Anvendelse:

1-2 pump serum duppes ind på ren og let fugtig hud morgen og aften. Herefter kan du komme din creme eller olie over. Efter få dage vil du få en mere behagelig og ensartet hud! 

Indhold: 100 ml

Ingredienser:

Vand, Glycerin, PEG-60 Almond Glycerides, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Caprylyl Glycol, Malpighia Glabra Fruit Extract (Acerola - Barbados Kirsebær), Hydrolyseret grøntsagsprotein, Sodium Hyaluronate (Hyarulon), Xylitol, Panthenol, Glukose, Glyceryl Caprylate (vegetable derived), Potassium sorbate, Sodium Hydroxide, Lactic acid, Carbomer, Phenylpropanol, Disodium EDTA

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Indgår i kategorierne
  1. Personlig pleje
  2. Hudpleje
  3. Serum
Se alle produkter fra SARDkopenhagen
Varenummer: 45130

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.