S5 Replenish Serum TVL - 10 ml.

S5 Replenish Serum TVL - 10 ml.
S5 Replenish Serum TVL - 10 ml.
S5 Replenish Serum TVL - 10 ml.
Se alle produkter fra S5
Varenummer: 38960

S5 Replenish Serum - Intensiv pleje af meget tør hud

Denne rejsestørrelse Replenish Serum fra S5 er fremstillet på baggrund af en helt speciel formular, med en olie der er rig på antioxidanter. Serummet er utroligt velegnet til effektivt at behandle tør, ru og flaget hud intensivt. Produktet efterlader huden velnæret, gennemfugtet og med en fornyet elasticitet. 

Virkning: 
Serummet inderholder en række naturlige ingredienser, som bidrager til en gennemgående pleje af huden. Disse er blandt andet: 

Hybenkerneolie: Olien fra højlandshyben er spækket med det sunde A-vitamin, og hjælper naturligt på celleregenerering, så der dannes nye og sunde hudceller. Olien indeholder også omega-3 og -6, som sammen med de øvrige ingredienser virker nærende. 
- Arktisk Havtorn: Det orange havtornebær, er proppet med omega 7- og 3, og bidrager til at forbedre hudens elasticitet, ved også at øge fugtoptagelsen. 
- Biominimetiske lipider: En kombineret ingrediens som består af forskellige olier, der fremmer fedtmønstret i huden. Olierne bidrager til at huden optager 30% mere fugt efter blot 4 timer, og de hjælper med at reparere hudbarrieren, så skader fjernes, og huden bliver sund på ny. 

Anvendelse

Serummet anvendes efter behov, på de steder i ansigtet hvor du oplever tør, ru og rød hud. 
Påfør produktet på et rent ansigt og hals. Du kan med fordel efterfølge med en S5 moisturiser eller en anden S5 serum. 

Replenish Serum effekt

Kombinationen af de fantastiske naturlige ingredienser gør, at ekstrem tør hud - som kan have tendens til at skalle af - blødgøres og fugtes. Efter brug af Replenish Serum vil din hud mærke forskellen med det samme, og den vil føles mere velplejet og sund. Produktet virker beskyttende og sørger for, at den tørre hud ikke kommer tilbage. 

Med et indhold af naturlige ingredienser på 100% hvoraf 92% er organiske, er Replenish Serum det mest perfekte naturlige hudplejeprodukt, der intensivt behandler meget tør hud. Du fordelagtigt tilføje serummet til din daglige hudplejerutine - det er noget der virker! 

Replenish Serum fås også i en rejsestørrelse, så du altid er klar til at pleje din tørre hud, hvad enten du er på ferie eller bare på farten. Køb den her. 

Indhold: 10ml

Ingredienser

Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Rosa Canina (Rosehip) Fruit Oil*, Jojoba Oil/Macadamia Seed Oil Esters, Nigella Sativa (Black Cumin) Seed Oil*, Hippophae Rhamnoides Fruit Oil*, Caryodendron Orinocense Seed Oil, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil*, Punica Granatum (Pomegranate) Seed Oil*, Parfum (Natural fragrance), Squalene, Tocopherol, Phytosteryl Macadamiate, Phytosterols. *ingredients from organic farming

Indgår i kategorierne
Serum Restsalg

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.