S5 Purity Serum TVL - 10 ml.

S5 Purity Serum TVL - 10 ml.
S5 Purity Serum TVL - 10 ml.
S5 Purity Serum TVL - 10 ml.
Se alle produkter fra S5
Varenummer: 38959

S5 Purity Serum - Naturlig og effektiv pleje til uren hud

Dette er rejseudgaven af Purity Serum fra S5. Serummet er et fantastisk effektivt produkt, som er egnet specielt til at behandle og pleje uren hud. Serummet afhjælper urenheder og bidrager til at lukke åbne porer, så der ikke komme snavs ind i huden. Derudover balanceres olieproduktionen, så huden holdes sund og fri for urenheder. 

Virkning: 
Serummet er baseret på en række naturlige ingredienser, som har fantastiske egenskaber. De naturlige ingredienser arbejder aktivt på at forbedre huden og modvirke urenheder. Disse ingredienser er: 

- Alpinsk Duerurt: Denne sjældne urt har en helt speciel anti-inflammatorisk virkning, som sørger for at talgproduktionen afbalanceres. Dette gør, at akne er mindre tilbøjeligt til at opstå, mens fedtet og uren hud reduceres. Urten bidrager til at mindske porernes synlighed. 
- Capaiba - Andiroba - Acai: En kombination af 3 fantastiske bioaktive planter. Denne naturlige blanding forbedrer markant hud, som har en tendens til at fedte, så der opstår urenheder. Denne ingrediens modvirker aktivt akne samt reducerer urenheder med 42% og talgproduktionen med 65%. Den perfekte ingrediens til naturlig behandling af uren hud. 
- Pilebark: Pilebarken bidrager til at forbedre hudens celleregenerering, da den er rig på tanniner, og materialer der ligner salicylsyre. Dette gør, at hudens glathed forbedres, så rynker og urenheder reduceres. Pilebark øger cellefornyelsen, så huden får nyt liv. 

Anvendelse

Serummet anbefales især til dig med uren og fedtet hud, men kan bruges af alle hudtyper. 
Påfør nænsomt produktet på et rent ansigt og hals efter behov. Du kan med fordel anvende en S5 moisturiser eller et andet S5 serum efterfølgende.  

Purity Serum effekt

Efter brug af dette mirakelmiddel vil du opleve en markant reducering af urenheder i ansigtet. Porerne vil mindskes, og du vil være mindre tilbøjelig til at få akneudbrud, fordi huden vil være beskyttet fra bakterier, talgproduceringen vil være nedsat, og huden ikke vil fedte så meget. Produktet er det perfekte match til dig, der døjer med akne-tendenser og uren hud.

Med et indhold på 99,65% naturlige ingredienser hvoraf 86,7% også er organiske, fås ikke et mere naturlig og skånsomt hudplejeprodukt, med samme effektivitet. 

Med sin rejsestørrelse på 10ml er Purity Serum perfekt at have med i tasken som en hurtig løsning, hvis du oplever udbrud af urenheder både i hverdagen og på ferie.

Indhold: 10ml

Ingredienser

Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Glycerin, Salix Nigra Bark Extract, Copaifera Officinalis (Balsam Copaiba) Resin*, Aqua (Water), Lysolecithin, Sclerotium Gum, Carapa Guaianensis Seed Oil*, Euterpe Oleracea Fruit Oil*, Xanthan Gum, Epolobium Fleischeri Extract*,Sodium Dehydroacetate, Pullulan, Tocopherol, Citric Acid, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Potassium Sorbate. *ingredients from organic farming

Indgår i kategorierne
Behandle Serum Restsalg

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.