RazSpa HH Hyaluron

RazSpa HH Hyaluron - 30 ml
RazSpa HH Hyaluron - 30 ml
RazSpa HH Hyaluron - 30 ml
RazSpa HH Hyaluron - 30 ml
Se alle produkter fra RazSpa
Varenummer: 38498

RazSpa HH Hyaluron - bestseller anti-aging serum

HH Hyaluron serum fra RazSpa er det ultimative anti-age produkt, til dig der ønsker at puste nyt liv i aldrende, nedsunken og rynket hud. Ved dagligt brug af produktet bliver huden markant glattere, strammere, og mere løftet, så linjerne og rynkerne i huden mindskes. 

Hyaluronsyren er ingrediensen, der gør dette serum helt specielt. Hyaluronsyren binder op til 1000 gange sin egen vægt i vand til huden, og opstrammer på denne måde hudens bindevæv. Hudens naturlige indhold af denne syre falder med alderen, og derfor tilfører RazSpas serum huden nyt liv med dets høje indhold af syren. Syren er dermed også helt naturlig, og tåles af alle. 
Derudover indeholder serummen også stoffet hexapeptide 8, der lige som hyaluronsyren er et af de bedste midler mod aldrende hud. Hexapeptide 8 hæmmer de øverste muskelvæv i huden, hvilket bidrager til, at linjer som fx. smilerynker mindskes. Hexapeptide 8 kaldes derfor med god grund for botox på flaske. Serummen er baseret på disse to ingredienser for at opnå det bedste resultat til dig, der ønsker at modvirke aldrende hud. 

HH Hyaluron serummen er især velegnet til moden hud, men kan anvendes af alle. Produktet kan tilføjes til din daglige hudplejerutine, idet serummen anvendes under de produkter du almindeligvis bruger. Serummen er et bestseller produkt fra RazSpa, og kommer i en nydelig flaske med monteret pipette, så produktet let kan doseres. 

Egenskaber

  • Har en anti-aging effekt på huden
  • Opstrammer og udglatter nedsunken og rynket hud
  • Mindsker linjer i ansigtet
  • Indeholder naturlige ingredienser
  • Anvendes under daglig pleje

Anvendelse

HH Hyaluron serummen anvendes dagligt for den optimale anti-aging effekt. 

Et par dråber af produktet smøres på ansigt og hals både morgen og aften, hvorefter den almindelige hudpleje som for eksempel påførelse af cremer kan benyttes ovenpå. Serummen kan fordelagtigt anvendes sammen med A- og E-vitaminer fra RazSpa for bedre og mere effektive resultater. 

Indhold: 30ml

Ingredienser

Aqua, Ethoxydiglycol, Glycerin, Sodium PCA, Acetyl Hexapeptide-8, Caprylyl Glycol, Pseudoalteromonas Ferment Extract, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Tripeptide-10 Citrulline, Tripeptide-1, Lecithin, Butylene Glycol, Xanthan Gum, Carbomer, Triethanolamine, Phenoxyethanol, Sodium Levulinate, Potassium Sorbate.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Indgår i kategorierne
Serum Forårsfavoritter 🌸

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice