Eucerin Anti-Pigment Dual Serum - 30 ml

1
(2) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Eucerin & Eucerin Anti-pigment
Varenummer: 37474

Eucerin Anti-Pigment Dual Serum er sammensat af to effektive nøgleingredienser, som lysner og giver huden fugt

Eucerin Anti-Pigment Dual Serum er et klinisk og dermatologisk testet serum, der reducerer mørke pletter og forhindrer forekomsten af nye. Serummet er fremstillet med to dybdevirkende nøgleingredienser med hver sin effekt, der ved påføring kombineres og arbejder sammen for at forny din huds udseende. Hyaluronsyre er en af hudens mest effektive og velkendte fugtighedsgivende stoffer, som endvidere er med til at binde fugt i huden. Serummet efterlader din hud mere jævn og glat samt med en strålende glød.

Thiamidol er en patenteret ingrediens, som har klinisk bevis for at reducere pigmentpletter og samtidig minimere fremkomsten af nye ved at hæmme produktionen af melanin i din hud. Hyperpigmentering forårsages af en overproduktion af melanin, som kan stamme fra sol, hormonelle forandringer, naturlig aldring og frie radikaler. De første resultater er synlige efter to uger og forbedres løbende med regelmæssig brug.

Serummet har en let, ikke-fedtet tekstur, der er nem at påføre som det første led af din daglige hudplejerutine. Det absorberes hurtigt i huden, så nøgleingredienserne øjeblikkeligt arbejder på at udglatte og opfriske din hud.

Egenskaber:

  • Reducerer mørke pletter og pigmentpletter
  • Giver en naturlig glød
  • Med hyalruonsyre og thiamidol
  • Absorberes hurtigt i huden uden at fedte
  • Mildt parfumeret

Anvendelse:

Anti-Pigment Dual Serum anvendes morgen og aften efter rens af ansigtet.

Ved brug første gang kan det være nødvendigt at pumpe 3-4 gange før serummet viser sig. Serummet masseres forsigtigt ind i huden. For at opnå det bedste resultat anbefales det at bruge serummet i kombination med Eucerin Anti-Pigment Day Cream SPF 30, Eucerin Anti-Pigment Night Cream og Eucerin Anti-Pigment Spot Corrector.


Indhold:
30 ml

Ingredienser:

Aqua, Alcohol Denat., Butylene glycol, Glycerin, Octocrylene, Isopropyl palmitate, Cetearyl isononanoate, Distarch Phosphate, Methylpropanediol, Isobutylamido Thiazolyl Resorcinol, Natrium-ascorbylphosphat, sodiumhyaluronat, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Tocopherol, Glucosylrutin, Natrium Stearoyl Glutamat, Glyceryl stearate, Natriumpolyakrylat, Dimethicone, Isoquercitrin, Citric acid, Sodium Chloride, Trisodium EDTA, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Parfume

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

(2) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Eucerin & Eucerin Anti-pigment
Varenummer: 37474

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.