Ecooking A-Vitamin Serum - 60 kaps.

1
1
1
(2) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Ecooking & Ecooking Parfumefri
Varenummer: 25439

Ecooking A-vitamin er et fugtgivende serum, som styrker din huds elasticitet og effektivt reducerer fine linjer og rynker

Ecooking A-vitamin er et effektivt anti-age-serum med retinol - bedre kendt som A-vitamin - som er udviklet specielt til at styrke din huds elasticitet, sætte gang i cellefornyelsen samt mindske fine linjer og rynker. Serummet hjælper med at give din hud en fin, ensartet tone og er velegnet til at bekæmpe bumser, forebygge tidlige alderstegn og pigmentforandringer.

Ecooking A-vitamin er dermatologisk testet og 100% vegansk. Serummet kommer i en fin glaskrukke, som eventuelt kan genbruges til smykker, krydderier eller andre småting.

Egenskaber

  • Effektivt anti-age-serum, som mindsker fine linjer og rynker
  • Styrker din huds elasticitet
  • 100% vegansk

Anvendelse

Ecooking A-vitamin kan anvendes både morgen og aften.
Rens først huden, som du plejer. Vrid toppen af en kapsel, fordel indholdet i et jævnt lag i ansigt, på hals samt decolleté og lad trænge ind. Afslut med en god dag- eller natcreme for at give din hud optimal fugtpleje.

TIP:
Har du lyst til at forkæle din hud lidt ekstra? Så kan du med fordel bruge Ecooking A-vitamin som 60-dages anti-age-kur. Anvendes hver morgen og aften og afsluttes med dag- eller natcreme for at give din hud luksuriøs fugt og pleje.


Indhold: 60 kapsler.

Ingredienser:
Cyclopentasiloxane, Ethylhexyl Cocoate, Dimethiconol, Glycine Soja Oil , Retinol, Dimethylmethoxy Chromanol, Ceramide NP, Phenoxyethanol.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Indgår i kategorierne
  1. Personlig pleje
  2. Hudpleje
  3. Serum
(2) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Ecooking & Ecooking Parfumefri
Varenummer: 25439
Vegan Reg trademark Dermatologisk Testet EC
Vegan Reg trademark Dermatologisk Testet EC

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.