Dermyn Active Serum - 30ml

Dermyn Active Serum - 30ml
338,00 -15%
Vejl. pris 398,00
(3) Se alle anmeldelser
Se alle produkter fra Dermyn
Varenummer: 940

Produktbeskrivelse

Indhold
Anmeldelser

Dermyn Active serum er et populært anti-rynke middel med synlig effekt

Dermyn Active serum bidrager til et ansigtsløft på en naturlig måde og hjælper mod slap og hængende hud!

Hudens aldring kan mærkes på forskellige måder
Indtil for nylig har forskningen indenfor hudpleje koncentreret sig om at anvende hårde midler mod rynker og fine linjer. Firmaet bag Dermyn er de første til at anvende tricutancomplex, (en svensk patentsøgt sammensætning af substanser), der indgår i hudserumet Dermyn Active Serum. Med denne specielle sammensætning er det muligt at modgå de mest synlige aldringstegn, som slap og hængende hud.

Den aktive substans i Dermyn Active Serum, tricutancomplex, har effekt på alt det, der forårsager slap hud.

Tricutancomplex
Tricutancomplex hæmmer desuden de enzymer, som nedbryder kollagen, elastin og hyaluronsyre (fugtighedsbindende ingrediens). Herudover stimulerer den nydannelsen af kollagen.

Tricutancomplex er klinisk testet med avanceret digitalteknik. Otte til 10 testpersoner kunne vise både synlige og målbare forbedringer af hudens spændstighed og fasthed.

Allerede efter 45 minutters brug, kan et ansigtsløft opnås og ved regelmæssig brug af Dermyn Active Serum forbedres anti-rynke resultatet yderligere.

Sådan virker Dermyn Active Serum

  • På det yderste hudlag stimuleres cellernes sammendragningsevne.
  • Opbygning af de vigtige berstrukturer, der øger fasthed og elasticitet.
  • Dermyn serum virker også på ansigtsmusklerne ved at stimulere deres sammendragningsevne.

Historien om Historien om Dermyn Active Serum

Historien om det dermatologiske hudmiddel Dermyn Active Serum er i virkeligheden historien om en drøm.

Drømmen om den evige ungdom. Drømmen, som vi godt ved ikke kan gå i opfyldelse. Takket være den moderne forskning kan aldringsprocessen imidlertid udskydes dramatisk.

Dermyn You Expression Active Serum er udviklet af hudspecialisten og dermatologen, dr. Marta Kallio, Handens Sjukhus i Stockholm. Hendes forskning i Tricutan-Komplex, der er det aktive stof i Dermyn Active Serum har bevist, at otte ud af ti får et synligt anti-rynke resultat allerede 45 minutter efter den første anvendelse af produktet.

I samarbejde med den dermatologiske forsker Ulf Starlander, Msc. fra forskningsvirksomheden Adderma, Sotckholm, har dr. Marta Kallio nu udviklet et enestående middel til alle, der ønsker at få en "ansigtsløftning uden kirugi".

Hvad betyder ansigtsmusklerne for hudens fasthed?
Ansigtsmusklerne sidder i huden og ikke ved benene som i andre dele af kroppen. Når ansigtsmusklerne slappes ser huden derfor også slap ud. Ansigtsmuskler, som trækkes sammen, bidrager til at gøre huden fast og spændstig. Plastikkirugi udføres efter samme metodik.
Med alderen mindskes produktionen af signalsubstanser til ansigtsmusklerne. Disse får derfor behov for en anden stimula. Forskningen bag Dermyn Your Expression Active Serum har vist, at man kan påvirke hudens fasthed ved at øge mængden af signalsubstanser i ansigtsmusklerne.

Tricutan-Komplex indeholder stoffer, der stimulerer kroppens egen udvikling af signalsubstanser til ansigtsmusklaturen. Resultatet ses hurtigt: Hudens naturlige aldring og nedbrydning som følge af usund levevis, sol og stress får en aktiv modspiller, og udseendet og hudens fasthed forbedres gradvist ved daglig brug af det nye middel.

Dermyn Your Expression Active Serum er fremtidens, seriøse hudeplejemiddel.

nomenclature Aqua, Tartaric Acid, Dimethyl MEA, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Propylene Glycol, Polyglycerin-10, PEG-16 Macadamia Glycerides, Sodium Hydroxide, Squalane, Butylene Glycol, Centella Asiatica Extract, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerine, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Lecithin, Parfum, Tetrahydrodiferuloyl-methane.

Andre kunder har også købt

Anmeldelser

Af Kristian Poulsen - 24-02-2013
Jeg er en mand på 48, som har levet et hårdt liv med smøger og alt for meget alkohol. Jeg har brugt Dermyn Active Serum i 2 måneder og jeg og min kone kan virkelig se en forskel. Selv mine naboer synes at jeg ser yngre ud. Jeg har godt nok holdt mig helt fra alkohol og er gået over til en e-cigaret. Men det er helt klart Dermyn Active Serum der gjorde forskellen i mit ansigt. Det er virkelig "good stuff".
Af marianne Schmidt - 10-10-2010
Jeg er 48 år, har brugt dette produkt siden det kom på markedet her hjemme, det er simpelthen fantastisk, jeg har en super flot glat hud.
Af sanne - 28-09-2010
Jeg har brugt dermyn aktiv serum i et par år, og synes det er et af de produkter der holder hvad der loves. Det er drøjt i brug og trænger fantastisk godt ind i huden

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.