Kundeservice
0 varer
Kurv
Dermyn Active Serum - 30ml
Dermyn Active Serum - 30ml

Dermyn Active Serum - 30ml

338,95 DKK
-15%
398,00 DKK
På lager!
Leveringstid: 1-3 dage
Se fragt priser her!
(3)
Læs / skriv anmeldelser
Med24 Medlemsklubben
Beskrivelse
Indhold
Anmeldelser

Dermyn Active serum er et populært anti-rynke middel med synlig effekt

Dermyn Active serum bidrager til et ansigtsløft på en naturlig måde og hjælper mod slap og hængende hud!

Hudens aldring kan mærkes på forskellige måder
Indtil for nylig har forskningen indenfor hudpleje koncentreret sig om at anvende hårde midler mod rynker og fine linjer. Firmaet bag Dermyn er de første til at anvende tricutancomplex, (en svensk patentsøgt sammensætning af substanser), der indgår i hudserumet Dermyn Active Serum. Med denne specielle sammensætning er det muligt at modgå de mest synlige aldringstegn, som slap og hængende hud.

Den aktive substans i Dermyn Active Serum, tricutancomplex, har effekt på alt det, der forårsager slap hud.

Tricutancomplex
Tricutancomplex hæmmer desuden de enzymer, som nedbryder kollagen, elastin og hyaluronsyre (fugtighedsbindende ingrediens). Herudover stimulerer den nydannelsen af kollagen.

Tricutancomplex er klinisk testet med avanceret digitalteknik. Otte til 10 testpersoner kunne vise både synlige og målbare forbedringer af hudens spændstighed og fasthed.

Allerede efter 45 minutters brug, kan et ansigtsløft opnås og ved regelmæssig brug af Dermyn Active Serum forbedres anti-rynke resultatet yderligere.

Sådan virker Dermyn Active Serum

  • På det yderste hudlag stimuleres cellernes sammendragningsevne.
  • Opbygning af de vigtige berstrukturer, der øger fasthed og elasticitet.
  • Dermyn serum virker også på ansigtsmusklerne ved at stimulere deres sammendragningsevne.


Varenummer: 940

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

IndholdTilbage til toppen

nomenclature Aqua, Tartaric Acid, Dimethyl MEA, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Propylene Glycol, Polyglycerin-10, PEG-16 Macadamia Glycerides, Sodium Hydroxide, Squalane, Butylene Glycol, Centella Asiatica Extract, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerine, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Lecithin, Parfum, Tetrahydrodiferuloyl-methane.

AnmeldelserTilbage til toppen

Du skal logge ind for at kunne skrive anmeldelser
Af Kristian Poulsen - 24-02-2013 
Jeg er en mand på 48, som har levet et hårdt liv med smøger og alt for meget alkohol. Jeg har brugt Dermyn Active Serum i 2 måneder og jeg og min kone kan virkelig se en forskel. Selv mine naboer synes at jeg ser yngre ud. Jeg har godt nok holdt mig helt fra alkohol og er gået over til en e-cigaret. Men det er helt klart Dermyn Active Serum der gjorde forskellen i mit ansigt. Det er virkelig "good stuff".
Af marianne Schmidt - 10-10-2010 
Jeg er 48 år, har brugt dette produkt siden det kom på markedet her hjemme, det er simpelthen fantastisk, jeg har en super flot glat hud.
Af sanne - 28-09-2010 
Jeg har brugt dermyn aktiv serum i et par år, og synes det er et af de produkter der holder hvad der loves. Det er drøjt i brug og trænger fantastisk godt ind i huden
Se webside
Med24.dk – Løkkensholmsvej 6 – DK-9480 Løkken – Tlf. +45 71999817 – E-mail: info@med24.dk - CVR nummer: 28520832