Tan-in-a-Can Body Fitness - 200 ml

Tan-in-a-Can Body Fitness - 200 ml
Se alle produkter fra Sun Spa
Varenummer: 12746

Tan-in-a-can bodyfitness er udviklet specielt til kroppen. Up/side down dysen gør det hurtigt og nemt at spraye hele kroppen med et perfekt resultat

Selvbrunere og sport har ikke tidligere været en god kombination grundet den øgede exfoliering der sker i huden under sport. Dette har resulteret i en hurtigt falmende og uens kulør. Body Fitness gør op med dette og er sammensat således at for selv motionister, er det nu muligt at være brun på den sunde måde. Indeholder anti-ageing og plejende ingredienser som E-vitamin og Aloe Vera. Uden parabener.

Indeholder 33% mere DHA (den aktive ingrediens) en Tan in a Can Original og er derfor velegnet til bla. motionister som oplever en øget exfoliering af huden under sport.


Indhold: 200 ml.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Indgår i kategorierne
    Personlig pleje > Hudpleje > Selvbruner

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?