Minetan Luxe Foamed Oil Ultra Dark - 200 ml.

Minetan Luxe Foamed Oil Ultra Dark - 200 ml.
Se alle produkter fra MineTan
Varenummer: 41170

MineTan Luxe Foamed Oil i farven Ultra Dark - til dig med en naturlig kulør, der ønsker en endnu dybere farve

Dette er den mørkeste variant af MineTans Luxe Foamed Oil produkter - den eneste serie på markedet, hvor et lækkert skum er kombineret med en naturlig tanning-olie, som giver huden en mørk kulør og en eksklusiv glød. Produktet er egnet både til krop og ansigt hos alle hudtyper, men er især egnet til den lidt mere erfarne selvbruner, som naturligt har en mere mørk og modtagelig hud, der ønsker en endnu dybere farve. 

Sådan virker produktet

Skummets formular består blandt andet af 7 nærende planeolier, som tilfører huden masser af fugt og antioxidanter helt ned i de dybeste hudlag, således at huden ikke blot holdes smuk men også holdes sund og velplejet. Skummet indeholder makadamiaolie, vindruekerneolie, arganolie, hybenolie, avocadoolie, kokosolie, og jojobaolie, som alle arbejder sammen på at efterlade din hud silkeblød og glansfuld. Olierne er kombineret med 100% naturlige DHA farveaktiver, som ligeledes trænger dybt ned i huden for at give en dyb glød i lang tid. 

Produktet fås også billigt i farven Super Dark - lige her hos Med24.

Øvrige fordele:

  • Giver huden en ny vitalitet og nyt liv
  • Efterlader ingen streger, pletter lugt eller orange toner
  • Let konsistens, som hurtigt absorberes på huden
  • Certificeret Cruelty Free, Vegan og parabenfri

Anvendelse

Sørg for at huden er helt ren og eksfolieret inden brug, således at produktets aktive stoffer trænger ordenligt ind i huden. Brug Bronze On handsken til jævnt og omhyggeligt at fordele produktet på hele kroppen - brug gerne mindre produkt omkring albuer, knæ og ankler. Vask hænderne grundigt. 

Herefter kan du selv styre, hvor mørkt et resultat du ønsker! Produktet kan kort skylles af efter allerede 1 time, hvorefter farven vil fortsætte med at udvikle sig det følgende døgn. Vil du gerne opnå en endnu mørkere farve med en dyb glød kan du vente helt op til 3 timer, før du kort skyller farven af i badet. 8-16 timer efter afskylning kan du nu gå almindeligt i bad og nyde din nye kulør! 

Indhold: 200 ml

Indgår i kategorierne
Selvbruner
Leaping Bunny / Ikke testet på dyr Vegan Friendly Paraben fri

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.