Kundeservice
0 varer
Kurv
EasySun Selvbruner Serviet - 1 stk.
EasySun Selvbruner Serviet - 1 stk.
EasySun Selvbruner Serviet - 1 stk.

EasySun Selvbruner Serviet - 1 stk.

Vores pris: 10,00 DKK
10,00 DKK
10 produkter 8,95 DKK / stk
På lager!
Leveringstid: 1-3 dage
Se fragt priser her!
(2)
Læs / skriv anmeldelser
Med24 Medlemsklubben
Beskrivelse
Anmeldelser

EasySun Selvbruner
- Naturlig sommerbrun med den nye EasySun Selvbruner serviet

EasySun er en selvbruner serviet som enkelt og skånsomt giver dig en naturlig solbrun farve i løbet af få timer. Servietten er enkel at bruge og nem at have med sig, hvor som helst i hverdagen eller på rejse. Passer også godt på vinterbleg hud, da den giver en naturlig lys, solbrun farve. 
  
EasySun Self Tanning Towelette er udført i et blødt og lækkert materiale og føles derfor megetblød mod huden.

Hvordan bruger jeg Easy Sun Self Tanning Towelette?
Påføres ren og tør hud for opnåelse af det bedste resultat. Påfør let servietten på det ønskede område, og det giver en naturlig, flot og ens udseende bruning i løbet af 3 timer. Giver ingen streger. Ideel til alle hudtyper. Undgå direkte kontakt med øjnene.

Gentag behandling for at få en mørkere nuance. For vedligeholdelse af bruningen gentag da processen hver 3. eller 4. dag. Vask hænder efter brug. Smitter ikke af på tøj. Indeholder ingen solfaktor.EasySun Self Tanning Towelette kan bruges både i ansigtet og på kroppen. Påføres på tør hud. For bedste resultat anbefaler vi, at du vasker huden og skyller den godt fri for sæberester før brug

Hvor hurtigt vil jeg se resultater?
Hvor hurtigt bruningen udvikles, afhænger af, hvilken hudtype du har. Jo blegere huden er, jo hurtigere vil bruningen dannes. I de fleste tilfælde begynder bruningen at kunne ses efter en time. Efter 3 timer er farven stabiliseret og færdigudviklet. Holder i 3-4 dage.

Hvad er DHA?
Bruningen skyldes hovedsagelig det aktive stof Dihydroxyacetone (DHA). DHA er et naturligt sukkerstof som har været brugt i kosmetikindustrien i over 30 år. DHA er kendt for at være det bedste middel til selvbruning. DHA giver brunfarvning ved at reagere med aminosyrerne i keratin, et protein i hudens øverste lag. Keratinet bliver dermed mørkere og giver huden en gylden brun farve. DHA er helt uskadeligt.

Ingredienser (INCI):
Aqua, Ethoxydiglycol, Propylene Glycol, Dihydroxy Acetone (DHA), Polysorbate 80, Phenoxyethanol, Dimethicone Copolyol, Parfum, Potassium Sorbate, Ethylhexylglycerin, Citric Acid.


Varenummer: 1001

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

AnmeldelserTilbage til toppen

Du skal logge ind for at kunne skrive anmeldelser
Af lydia viekær - 05-12-2010 
Super nem måde at blive dejlig brun. De laver ikke nogen græmme kanter og lugter heller ikke.
Af Malou - 14-04-2010 
Jeg har altid EASYSUN selvbruner liggende, hvis jeg nu skal noget lige pludselig, den laver ikke grimme grimme orange kanter hvis man rammer hårgrænserne og den bliver pænt fordelt og så er det nem og hurtigt
Se webside
Med24.dk – Løkkensholmsvej 6 – DK-9480 Løkken – Tlf. +45 71999817 – E-mail: info@med24.dk - CVR nummer: 28520832