Balance Me Gradual Tanning Drops - 30 ml.

Balance Me Gradual Tanning Drops - 30 ml.
Balance Me Gradual Tanning Drops - 30 ml.
Balance Me Gradual Tanning Drops - 30 ml.
Se alle produkter fra Balance Me
Varenummer: 35414

Balance Me Gradual Tanning Drops giver en smuk sol teint

Disse dråber er velegnet til både ansigt og krop, du skal blot tilføje 1 til 3 dråber til sin foretrukne ansigt eller kropsfugtighedscreme, dag eller nat og din glød vil udvikle sig i takt med at du bruger produktet.

Produktet er formuleret med en 100% naturligt udvundet DHA, så du kan opnå en sund, naturlig og smuk solbrændt hud uden ubehagelig lugt og solskader. Der er tilføjet i en blanding af fugtgivende E vitamin og beroligende Aloe Vera for at sikre, at huden er næret.
Desuden er den velegnet til veganer og vegetarer.

Hvordan virker Balance Me Gradual Tanning Drops?

DHA er sukker, der reagerer med aminosyrerne i keratin, hudens hovedkomponent. Disse reaktioner er kendt som melanoidiner og ligger i en farveskala fra gul til brun. Den endelig farve, der opnås med DHA, afhænger af den enkelte persons hudtype, hvilket forklarer, hvorfor ikke alle ender med samme farveniveau, selvom de bruger det samme produkt. DHA-niveauet er højeste niveau, så 2 dråber giver en fin sommerglød og 3 dråber vil give dybere solbrun farve, afhængig af hudfarve og type.

Anvendelse:

Du skal blot tilføje 1-3 dråber til din ansigts- eller kropscreme – afhængigt af, hvor dyb solbrun farve, du ønsker –  som en del af din daglige rutine morgen eller aften.


Indeholder: 30 ml

Aqua (Vand), Dihydroxyacetone, Erythrulose, Polysorbat 20, Dimethylisosorbid, Glycerin, Natrium Metabisulfit, Xanthan Gum, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Bladsaft, Tocopherylacetat, Citronsyre, Benzylalkohol, Dehydronsyre, Kaliumsorbat, Natriumbenzoat

Indgår i kategorierne
Selvbruner Restsalg

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.