NordicHealth Magnesuim Flakes - 1 kg

NordicHealth Magnesuim badeflager - 1 kg
(1) Se alle anmeldelser
Se alle produkter fra NordicHealth
Varenummer: 21555

Produktbeskrivelse

Ingredienser
Anmeldelser

NordicHealth Magnesium badeflager giver øget indhold af magnesium i kroppen.

Magnesium badeflager for fod- og karbad er en enkel og effektiv måde at få en generøs dosis magnesium på en gang. Opløs flagerne i et varmt fod- eller karbad. Flagerne består af 100% naturlig magnesiumklorid fra kilden Zechstein Inside®. 100 gram Magnesium Flager leverer 12 gram magnesium.

Magnesium optages yderst effektiv gennem huden, uden om mave-tarmsystemet. Det er til stor fordel, da magnesiumet øjeblikket kan anvendes af kroppen, og derved bliver mineralet ikke forhindret af de udfordringer og komplikationer, der hyppigt opstår i mave-tarmsystemet. NordicHealths magnesium optages hurtigere i kroppen end ved oral indtagelse (Kilde: Josling & Watkins, EJNR, April 2010)

Brug flagerne efter behov eller ved akutte muskelkramper og spændinger. Det er en innovativ og dokumenteret effektiv måde at tilføre kroppen magnesium på, hvor cellerne på ganske få minutter optager magnesiumet.

Magnesium bidrager til at mindske træthed, udmattelse og til nervesystemets normale funktion. Magnesium bidrager til vedligeholdelse af tænder, knogler og til et normalt energistofskifte.

Fordele:

  • Mindsker træthed og udmattelse
  • Bidrager til nervesystemets normale funktion
  • Vedligeholder tænder, knogler og et normalt energistofskifte
  • Bidrager til en normal proteinsyntese og en god elektrolytbalance

Anvendelse:

Opløs flagerne i et varmt fod- eller karbad og slap af i 20 minutter eller længere. Brug 150 gram til et fodbad eller 250 gram til et karbad. Man kan også dosere mindre efter ønske. Produktet er egnet til enhver alder, og det egner sig også til brug under graviditet og amning. Til børn anbefaler vi at halvere dosisen, da deres behov er lavere end voksnes.


Indhold:

1 kg

Indhold pr. 100 g
Magnesium 12 g
Ingredienser:

Magnesiumchlorid

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.