RazSpa Repair

RazSpa Repair - 15 ml
RazSpa Repair - 15 ml
RazSpa Repair - 15 ml
RazSpa Repair - 15 ml
Se alle produkter fra RazSpa
Varenummer: 38496

RazSpa Repair - den essentielle helende salve

Repair salven er et bestsellerprodukt fra RazSpa, som du med fordel kan tilføje til din daglige pleje, da denne salv uden tvivl er produktet der vil redde dig fra hudirritationer, og som behandler tørhed, når det er nødvendigt.

Repair salven har en helende effekt, og kan fordelagtigt anvendes på både kinder, hænder og fødder, mod rifter, flossede neglebånd, og andre mindre overfladiske sår. Den multifunktionelle salve kan med sine fugtgivende egenskaber også bruges både som læbepomade til at hele de vintertørre læber, og kan tilmed bruges som natmaske for et ekstra grundigt fugtighedsboost

Den organiske fairtrade salve reparerer huden ved hjælp af ene gode, naturlige ingredienser. I salven findes for eksempel det naturlige mirakelmiddel sheasmør, som udvindes af nødden fra det afrikanske karitræ. Sheasmør anvendes overalt i verden, og utroligt velegnet til hudpleje, fordi det er proppet med E-vitamin, karotin, allatoin og masser af umættede fedtstoffer, som nemt trænger ind i huden og giver en nærende effekt. Udover at nære huden, bevarer det også hudens fugtighed. RazSpa får sin sheasmør fra et fair trade kvindekooperativ i Burkina Faso. Andre organiske ingredienser som er anvendt i bestseller-salven, er blandt andet oliven- og tidselolie som begge er fyldt med vitaminer, bergamot som er nyttig mod sår og irritationer, samt kakaosmør. Derudover indeholder salven rent bivoks, der lægger sig i et tyndt lag på huden, og forhindrer den i at udtørre.

RazSpa Repairs beskyttende og helende kvaliteter gør, at produktet er perfekt til din hud, især i de kolde vintermåneder, eller på skiferien. Salven er egnet til alle, unge som gamle, og dens mange fantastiske egenskaber gør Repair salven til et must-have.
RazSpa Repair er både vurderet bedst i test som læbepomade, som pleje af sprukne fingre og neglebånd, samt som pleje ved rød hale og skadede brystvorter. Derudover benyttes produktet af Psoriasis Danmark til at behandle lidelsen.

Salven anvendes efter behov, og mængden af produktet tilpasses der irritererede område på huden. Produktet findes i en handy dåse med skruelåg, og fås både i 100ml, og i en lommestørrelse på 15ml.


Egenskaber

  • Har en helende effekt på overfladiske sår og rifter
  • Fugtgiver og reparerer tør og sprukken hud
  • Kan anvendes både på krop og i ansigt
  • Lindrer irritation på huden
  • Fungerer som læbepomade
  • Kan anvendes mod rød hale og ammesår
  • Beskytter huden mod hårde temperaturer og vejrforhold
  • Består af mange naturligt helende ingredienser

Anvendelse

RazSpa Repair-salven anvendes efter behov, kan benyttes så ofte som det kræves, og er egnet til alle. 

Generelt brug:
Du bruger produktet ved at smøre salven direkte på det irriterede område, hvorefter salven vil hele huden, hvor der er brug for det. 

I specifikke tilfælde:

I tilfælde af meget tør hud på eksempelvis hænder og fødder, opnås det bedste resultat ved, at salven smøres tykt på det irriterede område, som derefter dækkes til med eksempelvis tynde handsker eller sokker. Dette bør gøres natten over for det bedste resultat af plejet og næret hud. 

Vil du bruge salven som øjencreme, kan den med fordel anvendes sammen med RazSpa Rh Rosehip Seed Oil natten over.

Døjer du med tørre neglebånd, kan RazSpa Lavender Scrub med fordel bruges inden salven. 

I tilfælde af eksem og psoriasis anbefales det at bruge RazSpa AI Anti Irritation lotion inden salven påføres huden.

Ved brandsår og lign. kan RazSpa E-vitamin med sin helende effekt med fordel bruges på området, inden Repair salven. 

Indhold: 15ml

Ingredienser

Lanolin, Carthamus Tinctorius Oil, Olea Europaea Oil, Butyrosperum Parkii Butter, Theobroma Cacao Butter, Cera Alba, Citrus Aurantium Bergamia Oil.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?