Faaborg Pharma Helo Anti Itch 70% - 200 ml

Faaborg Pharma Helo Anti Itch 70% - 200 ml kløe irritation hud - Med24.dk
Se alle produkter fra Faaborg Pharma & Faaborg Pharma Helo-serie
Varenummer: 36177

Faaborg Pharma Helo Anti-Itch 70% - effektiv fugtpleje og akut kløelindring

Helo Anti-Itch 70% fra Faaborg Pharmas fedtrige serie hjælper på kløe, virker beroligende og afhjælper gener på tør, kløende og irriteret hud. Kløe lindres med det samme ved brug af produktet, der samtidig forstærker hudens naturlige elasticitet. Produktet indeholder en række aktive ingredienser som giver produktet sin fantastiske virkning.

Virkning: 
Cremen får sin lindrende effekt gennem ingrediensen Syricalm, som afhjælper de problemer, der opstår i forbindelse med stresset, tør og irriteret hud samt virker kløestillende og beroligende. Samtidig genopretter provitaminet B5 huden og sørger for, at det naturlige fugtniveau opretholdes og fugten holdes på. Kombinationen af fugt og lindring er med til at holde huden stærk og beskyttet. Huden tilføres masser af sunde fedtsyrer og E-vitamin gennem sheabutter, mandel- og kokusolie, som alle virker beskyttende, fugtgivende og blødgørende samt har en antioxidant effekt.

Cremen er et mirakelmiddel til dig der døjer med tør og irriteret hud! På grund af de naturlige ingredienser samt det faktum, at produktet er uden parabener og parfume samt et AllergyCertified, er cremen perfekt til selv den mest følsomme hud. 

Egenskaber:

  • Virker kløestillende og beroligende på huden
  • Fugter intensivt og modvirker tørke
  • Lindre irritationer
  • Virker fugtgivende
  • Forstærker hudens elasticitet og smidighed
  • Kan anvendes forebyggende

Anvendelse:

Brug produktet på kløende, rød og irriteret hud. Cremen kan bruges efter behov eller som supplement til den daglige hudplejerutine af både børn og voksne. 

Tip: For at forebygge at der opstår tør hud, bør der bruges en fugtighedsbevarende creme med højt fedtindhold én til to gange om dagen.


Indhold: 200ml

Ingredienser

Paraffinum Liquidum (fedtgivende), Aqua (vand), Cocos Nucifera Oil (kokosolie), Prunus Amygdalus Dulcis Oil (mandelolie), Butyrospermum Parkii Butter (fedtgivende og emulgerende), Stearic Acid (fedtgivende og emulgerende), Glyceryle Stearate (fedtgivende og emulgerende), Panthenol (genopbyggende), Triethanolamine (emulgerende), Phragmites Kharka Extract (kløestillende), Poria Cocos Extract (kløestillende), Phenoxyethanol (konserverende).

Ingredienser:

Paraffinum Liquidum, Aqua/Water, Cocus Nucifera (Coconut) Oil*, Mandelolie (Prunus Amygdalus Dulcis Oil), Butyrospermum Parkii Butter (Sheasmør), Stearic Acid, Glycerylstearat, Panthenol (Vitamin B5), Triethanolamine, Phragmites Kharka Extract, Poria Cocos Extract, Phenoxyethanol

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

Indgår i kategorierne
Kropspleje Pleje af tør hud
Allergy Certified

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.