Beauté Pacifique X-tra Dry Skin Fix - 120 ml

Beauté Pacifique X-tra Dry Skin Fix ekstra tør hud tørre albuer - Med24.dk
(10) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Beauté Pacifique
Varenummer: 4113

Produktbeskrivelse

Ingredienser
Anmeldelser

Brug Beauté Pacifique X-tra Dry Skin Fix til at blødgøre og fugtgive ekstra tør hud såsom albuer, hænder og fødder.

Beauté Pacifique X-tra Dry Skin Fix har en stærk, fugtighedsbevarende langtidseffekt. Indeholder høj koncentration af naturlig Squalane og reducerer hudens vandfordampning (TEWL). Enestående som hudpleje supplement til behandling ved ”tørre” hudlidelser.
Fantastisk til pleje af tør og skadet hud på hænder, fødder, albuer samt andre tørre områder. Virker desuden lindrende på irriteret hud.

Velegnet til:

- Meget tør hud fx tørre albuer, hænder og fødder
- Irriteret hud

Egenskaber:

  • Giver stærkt forøget fugtindhold og gør huden blød i mange timer
  • Tilfører naturlig Squalane og Vitamin A, der tilsammen gør huden langt mere robust
  • Særdeles velegnet til pleje af hud med alvorlige problemer med tørhed.
  • Indeholder ikke parfume.

Her kan du høre, hvad X-tra Dry kan bruges til:


Hovedingredienserne og deres virkning:

Glycerin er en af de allerbedst fugtgivende ingredienser. Den trænger let ned i hudens øverste lag og gør huden blød og eftergivelig. Den anvendte vegetabilske Glycerin kan uden problemer anvendes til selv meget sensitive hudtyper.
Squalane er en olie, der forekommer naturligt i huden og udgør en vigtig del af det lipide system. Den unge hud indeholder i forvejen en optimal mængde Squalane, men med alderen falder niveauet drastisk. Den sol- og aldersskadede hud absorberer derfor Squalane særdeles godt, og penetrationsevnen er usædvanlig stor. Tørre og aldersforandrede områder såsom, hænder, albuer, hæle etc. bliver hurtigt utroligt bløde, når Squalane påføres i den rigtige formulering.
Lanolin (renset, farmaceutisk kvalitet) spiller en vigtig rolle i opretholdelsen af hudens fugtbalance og bevirker en usædvanlig fin hud overflade, specielt når den anvendes i kombination med Squalane.
Tocopherol er en kilde til E-vitamin, der fungerer som en naturlig fugtgiver, der også er i stand til at reducere fine linjer og rynker.
Dipotassium Glycyrrhizate er ekstrakt fra lakridsrod. Denne ekstrakt er et kendt middel til sårheling og mod irritationer i huden og muliggør at kraftigt virkende ingredienser får effekt uden bivirkninger.
Citrus Medica Limonum/Lemon Fruit Extract er en naturlig kilde til C-vitamin, der fungerer som en stærk antioxidant og stimulerer collagensyntesen samt er med til at genskabe ceramiderne i overhuden. Den eksfolierer desuden blidt døde hudceller og reducerer problemer med fedtet hud.
Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder er en naturlig råvare, der fungerer som en af mange fugtgivere.

Anvendelse:

Påfør cremen morgen og aften eller efter behov ved hyppig kontakt med vand.


Indhold: 120 ml

Ingredienser:

Aqua/Water, Glycerin, Behenyl Alkohol, Butylene glycol, Stearic Acid, Squalane, Isopropyl palmitate, Cetyl Palmitate, Glyceryl stearate se, Lanolin, Dimethicone, Arginine, Polysorbat 60, Tocopherol, Dipotassium Glycyrrizate, Retinylpalmitat, Zea Mays Oil, Citrus Medica Limonum / Lemon Fruit Extract, Aloe vera-pulver, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin

Oprindelsesland: Danmark

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.