Faaborg Pharma Archiv creme - 500 ml.

Archiv creme til normal og tør hud med pumpe 500 ml.
Se alle produkter fra Faaborg Pharma & Archiv Creme
Varenummer: 7424

Produktbeskrivelse

Ingredienser

Faaborg Pharma Archiv Creme 500 ml. med pumpe.

Faaborg Løve Produkters Archiv creme er en fugtighedscreme uden parfume og farvestoffer. Den bruges til tør eller irriteret hud. Fedtindholdet på 34% tilfører fugt og fedt til huden, hvilket gør huden blødere og mere elastisk.

Fordele :
Archiv cremen er meget drøj i brug, hvorfor der kun skal anvendes lidt af gangen. Cremen gør huden blødere og mere elastisk. Det gør at huden bliver mere modstandsdygtig overfor sprækker og revner. Den er nem at smøre ud på huden og trænger hurtigt ind. Cremen kan med fordel anvendes i forbindelse med steroidbehandling. Hudlæger anbefaler Archiv cremen som en daglig fugtighedscreme. Den kan anvendes til alle hudtyper og af både børn og voksne. Alle tuber er bløde så cremen er nem at få ud, og alle tuber har en forsegling, som er en sikkerhed for både apoteket og kunden. Archiv creme fås i krukker til den store familie, eller de som har et stort forbrug.

Udbytte :
Cremen er velkendt. Den har været produceret siden 1964. Den er uden parfume og farvestoffer og så er den drøj i brug. Den gør huden blød og elastisk, hvilket nedsætter risikoen skader og eksem. Der anvendes udelukkende farmaceutiske råvarer, hvilket giver en ensartet kvalitet. Faaborg Løve Produkters Archiv creme er prisrigtig i forhold til andre lignende cremer og fås i flere størrelser.

Anvendelse :
Faaborg Pharma Archiv creme kan anvendes på hele kroppen efter behov. Cremen er meget drøj, man skal derfor prøve sig frem til den rette mængde. Brug den gerne lige efter bad eller håndvask. Archiv creme kan anvendes af alle, både børn og voksne

Pumpen fra denne flaske kan anvendes på refill krukken med 500 ml. archiv creme.

Aqua (vand), Petrolatum (fedtgivende), Paraffinum Liquidum (blødgørende), Butylene Glycol (fugtighedsbevarende), Glyceryl Stearate (fedtgivende og emulgerende), Stearic Acid (fedtgivende og emulgerende), Triethanolamine (emulgerende), Lanolin (fedtgivende og emulgerende).

Fedtindhold: 34%

Allergy Certified

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.