Bio Oil - 125ml

Bio Oil - 125ml
Bio Oil - 125ml
Bio Oil - 125ml
140,00 -18%
Vejl. pris 169,95
(6) Se alle anmeldelser
Se alle produkter fra Bio-Oil
Varenummer: 7068
Ofte købt sammen
Bio Oil - 125ml
Bio Oil - 200ml
Anjo Anti-Cellulitis lotion, 200 ml
Pris i alt
99,00

Produktbeskrivelse

Indhold
Anmeldelser

Bio-Oil anvendes til ar, strækmærker, aldrende hud med mere.

Bio-Oil er en specialist hudpleje olie til ar, strækmærker og uregelmæssige hudnuancer. Derudover er olien også effektiv til aldrende og dehydreret hud. Bio-Oil er en kombination af planteekstrakter og vitaminer i en oliesuspension.
Planteekstrakterne og vitaminerne bevarer deres styrke på grund af oliens iltfri egenskaber.

Olien indeholder PurCellin olie, som gør den lettere og ikke fedtet. Dette sikrer, at det gode i planteekstrakterne og vitaminerne kan absorberes af huden. PurCellin Oil gør at olien er yderst effektiv til aldrende og dehydreret hud, både i ansigtet og på kroppen.

Bio-Oil er formuleret til, at hjælpe med at reducere muligheden for, at strækmærker udvikler sig i perioder med hurtig ændring af kropsstørrelse, såsom graviditet, pubertet og vægtøgning. Bio olie er ligeledes med til at forbedre fremtoningen af pigmentmærker, og pletter som er forårsaget af hormonelle svingninger, hudblegning eller overdreven soleksponering.

BioOil er fri for parabener.

Bio?Oil har vundet 75 hudplejepriser og er blevet det mest sælgende ar- og strækmærkeprodukt i 11 lande siden den globale lancering i 2002.

Anvendelse:
Påføres to gange dagligt i minimum 3 måneder.
Under graviditet påføres to gange dagligt fra begyndelsen af andet trimester.

Ingredienser:

Bostaniske ingredienser
Calendula Officinalis blomsterekstrakt (calendulaolie)
Lavandula Angustifolia olie (lavendelolie)
Rosmarinus Officinalis bladolie (rosmarinolie)
Anthemis Nobilis blomsterolie (kamilleolie)

Vitaminer
Retinylpalmitat (A-vitamin)
Tokoferylacetat (E-vitamin)

Oliebase
Paraffinum Liquidum, Triisononanoin, Cetearyl Ethylhexanoate, Isopropyl Myristate, Glycine Soja Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, BHT, Bisabolol

Duft (rose)
Alpha-Isomethyl Ionone, Amyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Citronellol, Coumarin. Eugenol, Farnesol, Geraniol, Hydroxycitronellal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Limonene, Linalool

Farve
Orange: CI 26100 (Red 17)
Pink: CI 26100 (Red 17) og CI 60725 (Violet 2)

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Af Apannguaq Tellesen - 10-05-2018
Den dufter dejlig og føles godt
Af Louise - 05-03-2013
Jeg har haft et ar i huden på underarmen da jeg kradsede voldsomt i et myggestik da jeg var på ferie i december. Det resulterede i en fordybning i huden som jeg regnede med at den blev for altid. Jeg brugte olien hele februar måned og efter nogle få uger fledede arret ud. Der er kun forskel på nuancen på huden men fordybning er væk. Jeg bruger nu olien som ansigtscreme om natten og jeg synes min hud blev pænere.
Af banouta - 01-11-2012
Helt vildt god olie. Har brugt det siden jeg blev gravid første måned,og er nu snart gravid i uge 35, og synes helt klart at det hjælper mod strækmærker.
Af Marie - 26-02-2012
Super produkt! Jeg er en ung pige, der dog ikke har ret mange mærker, men de er blevet mindre synlige og det har givet mig selvtilliden til at gå oftere på stranden.
Af TB - 13-12-2011
Har reduceret strækmærkernes tydelighed markant bare efter få dages behandling. Man ser selvfølgelig stadig mærkerne, men de har mere samme farve som resten af huden. Bestemt anbefalelsesværdigt.
Af Quynh Choleva - 17-11-2011
Perfekt creme til gravide kvinder, der ønsker at forebygge eller fjerne strækmærker. Jeg har nogle venner, der brugte dette produkts og recommented

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.