Faaborg Tattoo Salve - 25ml

Faaborg Tattoo Salve - 25ml
38,00 -5%
Vejl. pris 39,95
(1) Se alle anmeldelser
Se alle produkter fra Faaborg Pharma & Tattoo salve
Varenummer: 7102
Ofte købt sammen
Pris i alt
55,00

Produktbeskrivelse

Ingredienser
Anmeldelser

Faaborg Pharma Tattoo aftercare creme.

Faaborg Tattoo Salve er en specielt udviklet salve til pleje af tatoveringer.

25ml tube salve, som er velegnet til brug ved små/mindre tatoveringer.

Tattoo Salve indeholder blandt andet mandelolie, som blødgør og giver fedt til huden, men som også er med til at gøre salven blød, lækker og nem at arbejde med.

Tattoo Salve indeholder endvidere panthenol. Det er panthenol, som er super godt til at speede helingen af huden op. Det betyder mindre gener og et flot resultat hurtigt. Tattoo Salve er tilsat 5 % panthenol, da studier viser, at det er den styrke, der giver det bedste resultat.

Ingen parabener eller allergifremkaldende stoffer
Tattoo Salve indeholder ingen parabener! Tattoo Salve indeholder endvidere ingen af de 26 allergifremkaldende stoffer på EU’s liste og naturligvis heller ingen parfume.

Indhold
Aqua, Paraffinum liquidum (Fedtgivende), Prunus amygdalus dulcis oil (Mandelolie, blødgørende og fedtgivende), Petrolatum (Fedtgivende), Panthenol (Genopbyggende), Glycerol monostearat (Fedtgivende og emulgerende), Stearic acid (Fedtgivende og emulgerende), Triethanolamine (Emulgerende), Phenoxyethanol (Konserverende)
Fedtindhold 60 %

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Af Lena Marie Nielsen - 24-12-2013
Nu har jeg ikke så meget forstand på tatoveringer og cremer. Men jeg blev jo nød til at bruge noget. Den er meget fin, den er lidt fedtet men det forsvinder når du 'arbejder' med den. Mine tatoveringer tog godt i mod cremen og har haft en ret god healings process. Jeg købte denne da mine tatoveringer var ret små, jeg har to små på hænderne og en mellem på skulderen. Der var ikke nok cream i. Så vil anbefalede den til en og maks to små tatoveringer, ellers skal du købe den store. Levering kom som lovet. Ingen klager herfra.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.