Kundeservice
0 varer
Kurv
Avivir Aloe Vera Lotion 90, 500ml
Avivir Aloe Vera Lotion 90, 500ml

Avivir Aloe Vera Lotion 90, 500ml

206,95 DKK
-10%
230,00 DKK
På lager!
Leveringstid: 1-3 dage
Se fragt priser her!
(1)
Læs / skriv anmeldelser
Med24 Medlemsklubben
Beskrivelse
Anmeldelser
Avivir Aloe Vera Lotion 90 er særdeles velegnet til:

 • normal og fedtet hud
 • ansigtscreme til både nat og dag - også efterår og vinter, hvor den beskytter, men samtidig lader de sparsomme solstrålerslippe igennem og danne det livsvigtige D-vitamin
 • 24-timers bodycreme, hvor den styrker og genopbygger huden
 • at blødgøre, styrke og genopbygge huden
 • træt, vejrbidt og solskoldet hud
 • aftersun

  Avivir Aloe Vera Lotion 90 er en såkaldt "olie i vand" emulsion. Det betyder, at det er den aktive Aloe Vera, der først rammer huden for derefter at trænge ind og lindre. Det relativt lave indhold af vegetabilske olier gør Lotion 90 særdeles velegnet til normal/fedtet hud. Lotion 90's vigtigste funktion er derfor at regulere hudens normale fedtproduktion samtidig med, at den tilfører huden de vitale virkestoffer fra Aloe Vera'en.

  Avivir Aloe Vera Lotion 90 indeholder ren borago-olie, der er rig på gammalinolensyre - også kaldet GLA. GLA er kendt for sin regenererende og stimulerende effekt på cellerne i huden. Lotion 90 indeholder desuden rent shea-smør fra shea-nødden. Shea-smør virker blødgørende og beskyttende.

  Avivir Aloe Vera Lotion 90 er fremstillet uden opvarmning, så alle hudplejende, regenererende og fugtighedsbevarende egenskaber i Aloe Vera Naturel bevares.

  Det høje indhold (90%) af Aloe Vera Naturel i Lotion 90 styrker og genopbygger huden, regulerer syrebalancen og bevarer hudens fugtighed uden at fedte. Desuden gør det huden mere modstandsdygtig overfor UV-bestråling fra solen. Det virker imidlertid ikke som solfilter, hvilket især er vigtigt om efteråret og vinteren. Solstrålerne slipper derfor igennem, således at kroppen kan danne det livsvigtige D-vitamin, som det er svært at få nok af i vinterperioden. Endelig køler og lindrer det høje indhold af Aloe Vera solskoldet hud, hvorfor Avivir Aloe Vera Lotion 90 også er ideel som Aftersun.

 • Varenummer: 364

  Andre kunder har også købt

  Alternative produkter

  AnmeldelserTilbage til toppen

  Du skal logge ind for at kunne skrive anmeldelser
  Af Lars Svensson - 28-03-2015 
  Den er rigtig god, har endelig fundet en creme, som kan hjælpe mig mod skægpest, på halsen, efter barbering. Den er en sikker hjælper hver gang.
  Se webside
  Med24.dk – Løkkensholmsvej 6 – DK-9480 Løkken – Tlf. +45 71999817 – E-mail: info@med24.dk - CVR nummer: 28520832