DM Skincare Skrubbehandske - 1 stk.

DM Skincare Skrubbehandske - 1 stk.
DM Skincare Skrubbehandske - 1 stk.
DM Skincare Skrubbehandske - 1 stk.
Se alle produkter fra DM Skincare
Varenummer: 42141

DM Skincare Skrubbehandske i hvid eller lyserød

DM Skincare har designet denne peeling- og skrubbehandske, der effektivt og nemt fjerner kroppens inaktive hudceller for at efterlade en fornyet hud med en blød, glat og ensartet overflade. 

Handsken er fremstillet i et eksfolierende materiale, der hjælper med at rense huden fra døde hudceller samt porerne fra urenheder og snavs. Ved at eksfoliere huden stimulerer handsken også blodcirkulationen og opstrammer i den sammenhæng huden, hvilket kan medvirke til at bekæmpe appelsinhud. Handskerne er assorterede og kommer i enten fin lyserød eller neutral hvid farve.

100% nylon.

Anvendelse

Brug eventuelt handsken mens du er i bad i kombination med en lækker body scrub. For eksempel Alge- eller Sukker Scrub fra DM Skincare. Herefter kan du afslutte med Cellulite Lotion eller Passions Olie. Når handsken trænger til en rengøring, kan du vaske den i vaskemaskinen.  

Indhold: 1 stk

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Indgår i kategorierne
Tilbehør Badetilbehør

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice