HEVI Sugar Scrub Luxurious - 275 gr.

HEVI Sugar Scrub Luxurious - 275 g
Se alle produkter fra HEVI Sugaring
Varenummer: 31220

HEVI Sugar Scrub Luxurious - Økologisk sukkerscrub mod røde knopper

HEVI luxurious sugar scrub er et lækkert skrubbeprodukt lavet på økologisk sukker, som eksfolierer huden blidt samtidig med at virke fugtgivende og blødgørende. 

Virkning:
Scrubben indeholder kun naturlige råvarer og er rig på kokos- og økologisk jojobaolie, som fugter huden dybt og efterlader den silkeblød. De økologiske sukkerkorn virker eksfolierende og er så små, at de smelter helt ind i huden. Luksus scrubben er både dansk udviklet og dansk produceret med 100% naturlige råvarer. Derudover er det allergivenligt og både certificeret af EcoCert og Svanemærket. 

Scrubben fjerner aktivt døde hudceller med sukkerets hjælp, som sikrer den optimale behandling. Produktet bidrager til at minimere indgroede hår, skægpest og andre røde knopper for eksempel i bikinilinjen. Produktet kan anvendes på hele kroppen, også intimt og i ansigtet. 

Anvendelse

Scrubben kan anvendes af absolut alle hudtyper, og er også egnet til sensitiv hud på grund af de naturlige ingredienser. 

Scrubben bør anvendes i brusebadet 3-4 gange om ugen. Den bør dog ikke anvendes umiddelbart efter hårfjerning da huden på dette tidspunkt er sårbar. Vent hellere 1-2 dage.
Vask kroppen med sæbe og skyl med vand. Scrub derefter huden med HEVI luxurious Sugar scrub og skyl efter med varmt vand. Vær opmærksom på at gulvet kan blive glat, ved brugen af sugarscrubben.

Bemærk: Det anbefales at tage scrubben op med en træspartel eller lign. for at undgå kontakt med vand og bakterier. På denne måde holder din scrub i længere tid. 

Indhold: 275 g. 

Ingredienser:

Sucrose*, Hydrogenated Coconut Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Cetearyl Alkohol

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

Oprindelsesland: Danmark
Indgår i kategorierne
Body Scrub
Astma og Allergi EcoCert Svanemærket

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.