Juhldal Flydende Natursæbe No 1 - 250 ml

Juhldal Flydende Natursæbe No 1
62,00 -10%
Vejl. pris 69,00
(4) Se alle anmeldelser
Se alle produkter fra Juhldal
Varenummer: 967
Ofte købt sammen
Juhldal Flydende Natursæbe No 1 - 250 ml
Juhldal Shampoo No. 2 - 100 ml.
Juhldal Flydende Natursæbe No. 1 - 500 ml.
Pris i alt
88,00

Produktbeskrivelse

Ingredienser
Anmeldelser

Flydende Natursæbe no 1 er - lige som Wonderlotion urtecreme - blevet skabt på grundlag af helse- og sundhedsforskeren Jørgen Juhldals omfattende studier af de mange gavnlige virkninger, som de gamle lægeurter har på vor hud.

Flydende Natursæbe no. 1 kan på samme tid hjælpe brugeren med hele tre biologiske processer:

1. Forbereder huden bedre til natursæbens egentlige renselsesprocesser.

2. Udfører en mere dybtgående og grundigere renselse af huden, uden at hudens naturlige selvbeskyttelsesevne (dens immunforsvar) bliver svækket.

3. Gennemfører en efterfølgende "forsegling" af huden, som efterlader huden blød og ungdommeligt glat — og ekstra beskyttet, samtidig med, at huden stadig kan ånde fuldstændig frit.
 
Med den originale Flydende Natursæbe no. 1 vil De opleve den frihed, der følger med en helt ny, naturlig form for rensning af huden. Natursæben anvendes overalt på kroppen og i ansigtet. Da sammensætningen af Flydende Natursæbe no 1 er beslægtet med Juhldal Wonderlotion urtecreme, er disse to naturpræparater fremragende at anvende sammen — en på samme tid både effektiv og behagelig skønhedspleje, De vil nyde.

Anvendelse: Flydende Natursæbe no 1's høje kvalitet og hudbeskyttende virkning gør at den kan anvendes flere gange daglig.

Ingredienser:

Vand, Sodium Coco-Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Hydrolyzed Caesalpinia Spinosa Gum, Caesalpinia Spinosa Gum, Natriumchlorid, Yucca Schidigera Stem Extract, Glycerin, Bromelain (Ananas Enzym), Arctium Majus Root Extract, Juniperus Communis Fruit Extract, Gentiana Lutea Root Extract, Citrus Limon Peel Extract, Thymus Vulgaris Flower/Leaf Extract, Maltodextrin, Propylene glycol, Phenoxyethanol, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium sorbate, Parfum (Fragrance)

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Af Utilfreds kunde - 09-07-2012
Virker ikke imod bumser, så lad være med at vask ansigtet med det.
Af Anja - 25-02-2012
Jeg har tidligere anmeldt denne sæbe, og var på det tidspunkt utrolig glad for den. Producenten har nu valgt at ændre på sæben, og jeg kan ikke længere stå ved hvad jeg skrev. Jeg bruger ikke sæben mere, da den ikke er god til min hud mere. Den har fået duft og udtørre min hud.
Af Jill Lycoops - 03-11-2009
Jeg er kræsen med hensyn til hudplejeprodukter. Jeg har prøvet alle slags ansigtsvask, og det er denne, jeg bliver ved med at vende tilbage til! Den er billig (i forhold til andre gode ansigtsvask), og den renser i dybden uden at tørre huden ud. Den er faktisk meget skånsom - min kæreste kan normalt ikke tåle ansigtvask, men denne er han glad for. Billig, effektiv, skånsom og naturlig. Kan klart anbefales!
Af Anja Ebbesen - 02-03-2009
Jeg har altid haft store problemer med at mine hænder tørrer ud på grund af den håndsæbe jeg bruger. Rigtig mange håndsæber indeholder Alovera, som jo siges at skulle give fugtihed til huden, men jeg er allergisk over for det, med det resultat at min hud tørrer ud i løbet af ingen tid. Jeg har gennem mange år prøvet mig frem med mange natursæber, uden at finde en der var virkelig godt, lige ind til jeg prøvede flydende natursæbe no1 fra Juhldal. Hvis andre har samme problem som mig, kan jeg kun anbefale at prøve flydende natursæbe fra Juhldal. Den har hjulpet mig!!!!

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.