Kneipp Herbal Bath - Lavender - 100 ml

Kneipp Herbal Bath - Lavender - 100 ml
Se alle produkter fra Kneipp
Varenummer: 15623

Produktbeskrivelse

Ingredienser

Kneipp Herbal Bath - Lavender hjælper med at gøre din badeoplevelse ekstra afslappende og opløftende.

Denne balancerende badeolie har en intensiv duft af æterisk lavendelolie med som hjælper dig med at bevare roen når livet bliver alt for hektisk. Badeolien fylder badekarret med en smuk blå farve, som også har en afslappende virkning. Du får en vaskeægte spa-oplevelse hjemme hos dig selv.
Lavendel er en perfekt plante til at genfinde balancen og give bedre humør.

Lavendel er kendt for naturligt at skabe en afslappende atmosfære for både krop og sind, derfor er denne badeolie god at bruge på dage, hvor du har brug for at slappe af og tage en pause fra den travle hverdag.

Anvendelse:
Fyld låget til mærket. Tilsæt badeolien til det rindende badevand (36-38ºC) og nyd badet i 15-20 min. Rengør låget efter brug.

Obs:
Tilsæt badeolie til rindende badevand for at forhindre misfarvning. Hvis der kommer ufortyndet produkt på andre objekter (såsom badekar, fliser, bruservægge), så brug straks vand til at skylle det bort. Efter badning, skylles badekarret med varmt vand.

Dette produkt er vegansk, hvilket vil sige at det ikke indeholder komponenter af animalsk oprindelse. Indeholder desuden heller ingen paraffin, silikone eller mineralske olier.


Indhold: 100 ml

Ingredienser:

Polysorbat 20, Vand, Linalool, Parfum/Fragrance, eukalyptusolie (Eucalyptus Globulus Leaf Oil), Camphor, Lavendula Hybrida Oil, Limonen, kumarin, citronellol, Geraniol, Tocopherol, CI 42090 (Blue 1)

Allergener:

Linalool, Limonen, kumarin, citronellol, Geraniol

Oprindelsesland: Tyskland (Bayern)
Vegan Friendly

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.