Eucerin pH5 Shower Oil - 100 ml.

Eucerin pH5 Shower Oil - 100 ml.
Se alle produkter fra Eucerin & Eucerin Sensitive Skin
Varenummer: 42417

Eucerin pH5 Shower Oil opretholder hudens beskyttende barriere for en sund hud

Dette er den mindre størrelsesvariant af Eucerins Shower Oil, specielt egnet til sart og sensitiv hud. Badeoliens pH-neutrale formular hjælper med at holde huden optimalt afbalanceret og er formuleret med milde overfladeaktive stoffer, der giver en skånsom men grundig rensning af huden for at passe på hudens enzymer, som hjælper med at bevare den beskyttende barriere. Desuden er olien tilsat dybt nærende naturlige olier, som efterlader en blød hud for at sikre, at den ikke tørrer hud. Af disse grunde er olien særligt god til brug på tør og følsom hud. 

Egenskaber:

  • I forbrugertests oplevede 99% en skånsom renseevne
  • 99% oplevede, at huden føltes mere beskyttet
  • 98% syntes, at produktet hjalp med at forhindre udtørring
  • 97% oplevede en blødere og glattere hud efter brug
  • Tilsat en mild parfume

Anvendelse

Massér badeolien godt ind på kroppen i badet og skyl så grundigt efter - undgå kontakt med øjnene. Efterfølgende kan du med fordel bruge en fugtgivende creme fra Eucerin Sensitive serien. 

Eucerin Sensitive Skin:

Huden er fra naturens side på grund af den beskyttende barriere godt skærmet mod miljømæssig påvirkning. Beskyttelsesbarrieren reguleres ved hjælp af enzymer, der afbalancerer bakterievækst samt fugtniveauet, men ved sart hud er enzymaktiviteten nedsat, hvilket kan forårsage irritation og tørhed, fordi huden ikke er beskyttet. Eucerin Sensitive Skin er en pH-neutral hudplejeserie indeholdende unikke ingredienser, som hjælper med at genoprette enzymaktiviteten for en optimalt beskyttet, blød og sund hud. 

Indhold: 100 ml

Ingredienser:

Glycine Soja Oil, Laureth-4, Mipa-Laureth Sulfate, ricinusolie (Ricinus Communis Seed Oil), Poloxamer 101, Parfume, Vand, Propylene glycol, Panthenol, Tocopherol, Citric Acid, Sodium Citrate

Indgår i kategorierne
Pleje af tør hud Badeolie

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.